-
Przez cherrybike · Napisano
Oj @Devan , Devan. Doskonale wiesz, że każdy Twój tego typu komentarz pobudza dyskusje. Trudno się dziwić jeśli ktoś opisuje fajne dla niego miejsce i czyta, że Ty byś tak nie mógł. Będzie tego miejsca bronił. Chyba polujesz na możliwość podkreślenia swojej wyjątkowości. Specjalnie dla ciebie powstał wątek o nieprzyjaznych Tobie saunach. Zakładamy drugi o plażach? -
Przez @*_*@ · Napisano
Podobno z parcelami też jest problem. Na jednej z fb grup Valalty pojawiło się zdjęcie z barierkami, uniemożliwiającymi wjazd na kemping z powodu braku wolnych miejsc. Już raz taka sytuacja miała miejsce, bodajże w szczycie sezonu w 2021 roku, tylko wtedy było to spowodowane pandemią. A obecnie? Czyżby efekt niemal całkowitej likwidacji Koversady? -
Przez @*_*@ · Napisano
Odwiedziłem AW w poprzedni weekend, kiedy pogoda niestety była kiepska. Przed ostatnim seansem o 22:00 rozpętała się niezła ulewa i część osób miała problem, jak stać w kolejce i zarazem nie zmoknąć. Pozostawiłem ręcznik i czapkę na wieszaku przed sauną i stałem nago w kolejce, bo było na tyle ciepło, że dało się wytrzymać, jednocześnie trochę schłodziłem organizm przed seansem. Jakoś nikomu to nie przeszkadzało. Słabe to, że trzeba się okrywać w drodze z leżaka, do ubikacji czy prysznica. Miałem wyobrażenie o AW, że czerpie wzorce z obiektów naturystycznych i nagość nie jest tu tematem tabu. Uczestnicząc w peelingu pomiędzy seansami przed sauną Kelo (jeśli dobrze zapamiętałem nazwę), grupa nagusów jakoś nie gorszyła/prowokowała saunamistrzów, że o klientach obiektu nie wspomnę. Jeszcze odnośnie wron siwych - nie miałem pojęcia, że te ptaszyska są tak perfidne, jak np mewy na Valalcie. -
Przez knat · Napisano
W niedzielę również rozpocząłem swój indywidualny sezon naturystyczny. Udało się nawet trochę popływać. Faktycznie duży teren jest objęty ochroną tych ptaków. Trochę to śmieszne jest. Przy wejściu 23 dużo tekstylnych. Chyba te kijki wbijane w piasek zrobiły jakaś naturalną barierę że Ci co chcieli na plażę N zatrzymali się na wejściu 22. Parking przy cmentarzu ul. Kępna w końcu jest zrobiony ale miejsca do parkowania jest o połowę mniej niż gdy był tu dziki parking.
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz