Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

KRÓTKI METRAŻ W KLUBIE NNS
    • Saunowy_Wiking
      Ja ostatnio byłem w saunach w Delfinie i niestety muszę potwierdzić, że większość użytkowników saunuje w strojach kąpielowych zarówno w saunie suchej jak i parowej.    Natomiast na plus tego mini saunarium jest to, że obie sauny są całkiem dobrze dogrzane i są czyste, nie czułem też w nich chloru, charakterystycznego dla saun przybasenowych. Wygląda więc na to, że użytkownicy przynajmniej biorą prysznic przed wejściem do sauny  
    • Martomusa
      Uważaj na pederastów.
    • smilingsurfer
      Przyznam że bardzo skutecznie promujecie tą miejscówkę. Chyba wybiorę się w najbliższy weekend. 
    • smilingsurfer
      Wpadłem na chwilkę mniej wiecej o tej porze i nic nie zauważyłem. Aczkolwiek nie rozglądałem się, szczególnie w górę.    Plaża prezentuje się elegancko. Praktycznie pełna kultura. Wysoka frekwencja ale nie było problemu ze znalezieniem wolnego miejsca. Jakieś 30 osób mogłoby się jeszcze zmieścić bez robienia ścisku.  Jedyny minus to pewien Pan z prawdopodobnymi dolegliwościami skórnymi. Z jakiegoś powodu co chwilę głaskał się po klejnotach - może to świerzb a może coś podobnego. Niestety, ciągle krążył po plaży i okolicy więc zwracał na siebie sporo uwagi. Na szczęście to był odosobniony przypadek więc jak na tą miejscówkę nie było pod tym względem źle.
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 882
    • Najwięcej online
      366

maxmad123
    Najnowszy użytkownik
    maxmad123
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.