Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

KRÓTKI METRAŻ W KLUBIE NNS
    • NowakiOK
    • Devan
      Regulaminy większości saunariów, które ja akurat nierzadko czytam, mają wpisy ograniczające nagość w przestrzeniach międzysaunowych, niektóre, zwłaszcza nowe, dość kategoryczne. A np. niedawno powstała Fabryka Wody w Szczecinie nawet na leżakach na zewnętrznym tarasie każe się okrywać... Oprócz omawianego tu AW, który nakaz okrywania się wprowadził, a kiedyś chyba nie miał, to głównie ten szczeciński obiekt (który w tym względzie poszedł o krok dalej) miałem na myśli pisząc  W zasadzie, gdybym miał wskazać saunarium, w którym regulaminowego zakazu poruszania się nago w przestrzeniach międzysaunowych nie ma, to miałbym obecnie trudności w tym zakresie. Może Kuniów? Choć tam chyba nawet w ogóle nigdy nie trafiłem na coś takiego jak regulamin, więc pewności nie mam.   Choć ja i tak generalnie się okrywam między saunami, z wyjątkiem drogi z sauny pod prysznic, no i oczywiście opalania w saunowych ogrodach, ale to ostatnie uskuteczniam ostatnio nie za często raczej. Wolę w ciepłym sezonie jechać na plażę niż do saunarium. Także dla mnie "paląca kwestia" to nie jest.   Tylko jeśli mamy szerzej omawiać kwestię nakazów okrywania się między saunami lub ich braku w poszczególnych miejscach, to chyba warto to wydzielić do innego wątku, albo dołączyć do takowego, bo coś mi świta, ze dyskusja na ten temat już gdzieś była.
    • Michał55
      my już te obawy mamy za sobą. Na szczęście. Zabawnym czynnikiem wpłynął na taką postawę była wpadka z pokazaniem znajomym naszych fotek z N. pomyłka przy wpięciu pendriva do tv, pokaz się zaczął jak na chwilę odeszliśmy od tv - obowiązki gospodarzy. Poszło kilkanaście zdjęć zanim się zorientowaliśmy w pomyłce, ale schowali pilota i nie dali nam zatrzymać. Stwierdzili że są tak urocze, że nie ma się czego wstydzić tylko podziwiać. Teraz znajomi rodzinni i z pracy wiedzą jak wypoczywamy więc wpadka już nam nie grozi - wyda się to co jest i tak wiadome.
    • muddy
      A ja mam negatywne odczucia odnośnie tej folii. W saunach po prostu zrobiło się... ciemno. W tym miejscu i tak przeważają kokony: nie sądzę, by ta folia coś zmieniła. Po seansach przeważnie są długie kolejki do dwóch pryszniców z zasłonkami, a w "otwartej" strefie schładzania gdzie pryszniców jest 5 (fakt, 3 z nich słabo działają) przeważnie jest luźno. Widać, że Hot Spot bardzo dba o wstydliwszą część krakowskiej klienteli saunariów W ogóle cały wystrój Hot Spot działa na mnie troszkę przygnębiająco. Wszędzie dominuje kolor czarny albo ciemnoszary. W saunie parowej - zupełnie ciemno, a jak jest trochę pary, to ciężko się zorientować czy jest w niej miejsce - nawet po wejściu do środka. Jedyny jasny punkt to ludzie tam pracujący. Mimo to dość często wpadam na 2-3 pierwsze seanse. Hot Roberta to jest to! W ognistej nie mam problemu z siedzeniem na drugiej półce, ale mój wzrost to ponad 180cm.
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 883
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    Danny96
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.