Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • MSE
      A jest już trochę naszych na plaży , mecze siatkówki już są rozgrywane , czy za wcześnie . Od jutra jestem w Dębkach , to co czytam to pogoda kapryśna .
    • MKD
      Moim zdaniem w wielu ludziach tkwi cząstka naturysty ale boją się zacząć. Nie mówię o tym ze każdy zaraz będzie aktywista ale wielu podejdzie do tematu normalnie. My z żoną wśród znajomych rozmawiamy dość otwarcie o tym. Reakcje... różne. Od "nie dałbym rady" po "fajne, może wybrałabym się na takie wakacje" i ostatnio okazuje sie ze jedna znajoma deklaruje ze chce jechać z nami.    Kwestia żeby rozmawiać o tym jak o czymś normalnym a nie jak o jakiejs aberracji.         
    • MKD
      Ja regularnie robię sobie nagie spacery "dla głowy" cisza, spokój, szum drzew i niczym nie skrępowany kontakt z naturą.  Mi zdarzyło się spotkać kogoś na szlaku raz, wtedy poprostu ide dalej -  to było naprawdę na końcu swiata i nikt raczej nie spodziewa się tam jakichkolwiek innych ludzi. Polecam, w weekend zabieram żonę ze sobą. 
    • Dawid567
      Wyjeżdżałem około 15 udało mi się ominąć korek. Jechałem  m.inn Jodłową Tamką i Hożą ale parkowałem na przeciwko wejścia 23 na ul.Sówki
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 886
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    TinaMarcin
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.