Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

SERIAL W KLUBIE NNS
    • Sunbather
      Witam Wszystkich, a Was podpytuję czy jesteście / będziecie koło 25-tki też w tym roku, bo byłem kilka dni temu od 17-tej i na plaży dość pustawo, mimo super pogody i niedzieli Idzie długi weekend i po nim właściwie już zaczynają się wakacje, więc mam nadzieję, że frekwencja się zwiększy od dziś (czwartek - początek długiego weekendu). Wkurza mnie tylko i martwi, że ta solidna tablica na granicy N-plaży od strony Chałup na wysokości wejścia 24 niestety NIE ISTNIEJE i śladu po niej nie ma Nie było zimą sztormów jakichś wyjątkowych (plaża nietknięta), więc jakieś wredne cymbały ukradły ten oficjalny znak obwieszczający w poprzednich latach o początku naszej N-plaży, bo nie sądzę, że władze lokalne zabrały ją na zimę i jeszcze nie postawiły z powrotem, gdy mamy już czerwiec i de facto sezon     Nawiasem mówiąc ideałem byłoby postawienie takiej tablicy również od strony Kuźnicy na wysokości wejścia 26, bo tam wielu niedoinformowanych tekstylnych może być zaskoczonych golasami, a ci ostatni poczuliby się w pełni komfortowo, gdyby oficjalny znak na granicy N-plaży informowałby wszystkich również tam - przy 26-tce
    • marcel22
      Gdzie najlepiej auto zostawić w miarę blisko tej plaży ?
    • Lemo1029
      //edit
    • jaca
      Powiem tak. Mysle, ze bedziecie czuc sie bezpiecznie, bo:   Cale kapielisko jest strzezone. Trzeba zaplacic. W ramach jego jest bardzo duza plaza. Na samym koncu, idac w prawa strone znajduje sie FKK-Strand / Naturist Beach, miejsce ogrodzone/zasloniete drewnianym plotem; jest przejscie tylko w jednym miesjcu, przy promenadzie.   Nad bezpieczenstwem czuwa ochrona kapielska, ktora monitoruje czy jak ktos wchodzi na teren FKK to czy pozostaje ubrany. Jesli nie rozbiera sie, jest rozganiany do strefy tekstylnej, wiec atmosfera jest po prostu taka, ze ubrani na ubranej, nieubrani na nieubranej.   Musze przyznac, ze wschodnie Niemcy z niezla (niemiecka) precyzja pilnuja swojego FKK, aby nie doszlo  do wyrugowania idei (jak w innych krajach).
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 891
    • Najwięcej online
      366

WojtekK71
    Najnowszy użytkownik
    WojtekK71
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.