Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W TYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • wojtekst
      Wieki temu tam wstąpiłem. We wskazanym miejscu zastałem jedynie grupę wędakrzy - jak łatwo zgadnąć w strojach organizacyjnych wędkarskich. Może są tam organizowane jakieś spotkania miejscowych, ale tak spontanicznie raczej nie warto tracić czas na dojazd.
    • Sunbather
      Witam Wszystkich, a Was podpytuję czy jesteście / będziecie koło 25-tki też w tym roku, bo byłem kilka dni temu od 17-tej i na plaży dość pustawo, mimo super pogody i niedzieli Idzie długi weekend i po nim właściwie już zaczynają się wakacje, więc mam nadzieję, że frekwencja się zwiększy od dziś (czwartek - początek długiego weekendu). Wkurza mnie tylko i martwi, że ta solidna tablica na granicy N-plaży od strony Chałup na wysokości wejścia 24 niestety NIE ISTNIEJE i śladu po niej nie ma Nie było zimą sztormów jakichś wyjątkowych (plaża nietknięta), więc jakieś wredne cymbały ukradły ten oficjalny znak obwieszczający w poprzednich latach o początku naszej N-plaży, bo nie sądzę, że władze lokalne zabrały ją na zimę i jeszcze nie postawiły z powrotem, gdy mamy już czerwiec i de facto sezon     Nawiasem mówiąc ideałem byłoby postawienie takiej tablicy również od strony Kuźnicy na wysokości wejścia 26, bo tam wielu niedoinformowanych tekstylnych może być zaskoczonych golasami, a ci ostatni poczuliby się w pełni komfortowo, gdyby oficjalny znak na granicy N-plaży informowałby wszystkich również tam - przy 26-tce
    • marcel22
      Gdzie najlepiej auto zostawić w miarę blisko tej plaży ?
    • Lemo1029
      //edit
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 891
    • Najwięcej online
      366

WojtekK71
    Najnowszy użytkownik
    WojtekK71
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.