Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

GALERIE W KLUBIE NNS
    • Sylwia&Arek
      @Luk&Iv my w tym sezonie jeszcze nie byliśmy tam ale planujemy wypad w to miejsce 
    • Luk&Iv
      Cześć, w miejscu które JUSLUK zaznaczył nie ma już zejść. Wszystko zarośnięte. Nam udało się blisko znaleźć ale tu już sami tekstylni wzdłuż linii brzegowej. Przeleciałem dronem wysoko żeby nie zakłócać odpoczynku i nad Wisłoką widać są ciekawe plaże oraz nad cyplem w stronę zapory trochę plażowiczów było. Kto chce się wybrać w linku aktualny stan  Link trzeba przekopiować i wkleić w pasek adresu. 1drv.ms/v/c/9c94c10db3a455b6/EQxVnEiomNtKkwfvkdDj3HAB3UzOUE5-mVD4WQ7R_r1X2w?e=kqujGL
    • WSK125
      Jest zakaz wjazdu , wchodzic można .Zaraz za znakiem tez czasem kilka aut stoi bo z miejscem przed znakiem jest bardzo słabo   I jeszcze jedna uwaga odnosnie plaży , bo wczesniej nikt nie napisał ,a może to dopiero teraz wyszło . W każdym razie , pary w prawo , panowie w lewo. 
    • AntykII
      Głupio się przyznać ale dopiero teraz złożyłem pierwszą tegoroczną wizytę na WZ. Gdyby nie silny wiatr (oczywiście w ryj gdy pedałowałem do domu) byłoby idealnie. Nawet woda w Wiśle była jak na to miejsce bardzo czysta, a dno piaszczyste. Z czego nie omieszkałem skorzystać. A skoro już mowa o tekstylnych, to zauważyłem dwie takie osoby (w parach mieszanych, jedna mieszana podwójnie) ale nie zastosowałem taktyki rekomendowanej przez @Volvo. Nie dlatego, że byłbym w mniejszości. (S)ekscesów nie zauważyłem, dziecko sztuk jeden, kłopotów z trafieniem na miejsce brak.
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 918
    • Najwięcej online
      366

michalo
    Najnowszy użytkownik
    michalo
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.