Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

SERIAL W KLUBIE NNS
    • Airliner
      Już jest na forum wątek o takim samym tytule, więc po prostu go poczytaj, to się dowiesz   Wniosek do Admina o usunięcie dublującego się tytułu wątku  
    • Airliner
      Znaków N nie ma, bo niestety, zostały zniszczone ... A jak chcecie znaleźć miejsce bez tekstylnych w niedzielę, to kierujcie się bardziej na zachód północnego brzegu  
    • Airliner
      Nie jest aż tak źle z tą autostradą ... Ale każdy z nas może różnie odczuwać szum samochodów ... Oczywiście nie pisałem, że jest absolutna cisza, a jedynie, że zupełnie autostrada mi nie przeszkadza ... I myślę, że innym plażującym i wypoczywającym w kamperach również ... Bardziej słyszalne dla mnie są odgłosy kaczek i chyba żab w pobliskich szuwarach ilekroć zdarza mi się odwiedzić Antoszki, które są naprawdę przepiękne  
    • Airliner
      Bywalcy, jak to bywalcy, oni chyba są niereformowalni ... Szkoda, że w zasadzie nigdy nie wiadomo, gdzie się rozłożą ... Wśród nich jedna dziewczyna, która niemalże na każdy raz, zanim człowiek dotrze do swojej miejscówki i się rozbierze, głośno i ostentacyjnie zwraca uwagę, że tu jest plaża naturystyczna i proszę się rozebrać ... Tak, jakby wypoczywający od razu ze ścieżki dojścia miał się teleportować na swoje miejsce, tudzież rozebrać się jeszcze przed wejściem na plażę ... Odkąd wypoczywam nago, nigdzie poza Kryspinowem taka uwaga się nie pojawiła (kiedyś, lata temu też zanim dotarłem do swojej miejscówki, jeden podpity koleś do mnie na dzień dobry "klient, ściągaj spodnie") ... A jeśli idzie o tą grupę starszych panów ... Cóż, wszelkie komentarze dotyczące ciał innych ludzi są absolutnie niedopuszczalne ... Szczególnie, że panowie Adonisami czy Dawidami Michała Anioła raczej nie są ... Problem jest tylko w tym, jak reagować i czy w ogóle reagować, bo nie wiadomo, jak oni by zareagowali, bo myślę, że niewielu z nas chciałoby brać udział w bójce golasów ... Niestety, Kryspinów ma dwie cechy, których kumulacja powoduje, że jest, jak jest ... Zlokalizowany w Polsce i zlokalizowany tuż koło dużego miasta ... Może zatem najlepszym rozwiązaniem jest po prostu ignorowanie tych ludzi, gdy spostrzegą brak reakcji, to może im się znudzi ... A my cieszmy się urokiem tego miejsca, bo mimo pojawiania się czasem takich egzemplarzy, Kryspinów jest bardzo piękną lokalizacyjnie i przyrodniczo miejscówką ... Wczoraj pogoda była rewelacyjna na plażowanie, dziś będzie podobnie, bo poranek jest piękny ... Prognozy mówią, że jedynie w nocy ma popadać deszcz ... Przyjemnego plażowania  
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 920
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    italiano37
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.