-
Przez gsob · Napisano
Byliśmy ponownie w sobotę. Zauważyliśmy kilka osób , które przemieszczały się nago po terenie wioski saunowej . Byli to zarówno mężczyźni jak i kobiety. Nikt im uwagi z tego powodu nie zwracał. W naszym przypadku jest tak , że ja często przechodzę z leżaka pod prysznic nago a gdzieś dalej przykrywam się ręcznikiem. Żona najczęściej okrywa się ręcznikiem chodząc po całym terenie saunarium. -
Przez Airliner · Napisano
Już jest na forum wątek o takim samym tytule, więc po prostu go poczytaj, to się dowiesz Wniosek do Admina o usunięcie dublującego się tytułu wątku -
Znaków N nie ma, bo niestety, zostały zniszczone ... A jak chcecie znaleźć miejsce bez tekstylnych w niedzielę, to kierujcie się bardziej na zachód północnego brzegu -
Nie jest aż tak źle z tą autostradą ... Ale każdy z nas może różnie odczuwać szum samochodów ... Oczywiście nie pisałem, że jest absolutna cisza, a jedynie, że zupełnie autostrada mi nie przeszkadza ... I myślę, że innym plażującym i wypoczywającym w kamperach również ... Bardziej słyszalne dla mnie są odgłosy kaczek i chyba żab w pobliskich szuwarach ilekroć zdarza mi się odwiedzić Antoszki, które są naprawdę przepiękne
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz