Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

SERIAL W KLUBIE NNS
    • Devan
      Ja tekstylnych i tak na plażach wytrzymuję, bo zawsze jacyś się trafią, starając się po prostu bezpośredniej konfrontacji z nimi maksymalnie unikać. Miejsce na legowisko wybieram (albo ewentualnie później przenoszę) tam, gdzie ich bezpośredniego sąsiedztwa nie ma. Ale zawsze tekstylnych w promieniu mojego widzenia baczniej obserwuję (przede wszystkim, by w porę zauważyć, czy przypadkiem nie idą gdzieś w moją stronę), także jeśli się zdecydują przejść na "jasną stronę mocy", zauważę ten fakt z pewnością. Także stąd sytuacji, o których pisze @Aresy widywałem już w sumie całkiem sporo. Niemniej takich reformowalnych jest wciąż spora mniejszość... Stąd moje życzenie, by było takich więcej, co niektórzy dość opacznie zrozumieli... Ale z tymi dwoma dniami to będzie ciężko, bo tak długo to nie ma szans, żebym na plaży spędził... Standardowo jestem od rana do zaawnasowanego popołudnia.
    • ONAnr1
      Miejcie wspaniały czas!!! Może być tak, że później ktoś do Was dołączy, ale w tygodniu na tej plaży tłumów nie było nigdy. Nawet w sezonie😉
    • Mateo_89
      Wspaniała pogoda, kompletnie pusto, jesteśmy z rodziną :) Pierwsze odwiedziny w tym miejscu. Fajnie ze jeszcze przed sezonem, bo nie ma tłoku, ale nie spodziewaliśmy się, że będziemy całkiem sami. Pozdrawiamy. 
    • Michał55
      pośpiech jest dobry przyłapaniu pcheł. Dobry bo konieczny. Na plaży od pośpiechu ważniejsze jest zachowanie dobrego samopoczucia zamiast wpadania w stres związany z presją. Każdy odczuwa to po swojemu. Ale wytrzymasz Devan majtki u kogoś przez godzinę, dwie, trzy albo 2 dni - jesteś dzielny i już duży.
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 921
    • Najwięcej online
      366

damiano77
    Najnowszy użytkownik
    damiano77
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.