Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • Sunbather
      Przedwczoraj (niedziela - koniec długiego weekendu czerwcowego) pogoda nie rozpieszczała - dość silny i chłodny wiatr, a do tego pół na pół chmury ze słońcem, więc nagusów po 18-tej (kiedy udało mi się dotrzeć) praktycznie zero, a podejrzewam, że i wcześniej w ciągu dnia słaba bardzo frekwencja, co dodatkowo było też spowodowane niedzielnymi wyjazdami z końcem długiego weekendu   Ale jest spora szansa na słońce w środku tygodnia, najdalej we czwartek, a i wiatr wtedy ma być najsłabszy, zatem aby do jutra - pojutrza !
    • fizio
      @ElPablo Balatontourist Berény Naturista Kemping Hétvezér u. 2., Balatonberény   https://www.balatontourist.hu   https://www.balatontourist.hu/pl/campsites-campings-accommodations-at-lake-balaton/bereny   To ⬆️ wszystko mogłeś znaleźć na mapie Google, wystarczy wyszukiwarka poszukująca "Naturist"
    • Gościu3313
      Cześć wszystkim. Mam 18 lat i od jakiegoś czasu zabieram się do odwiedzenia tej plaży. Może ktoś napisać czy jest szansa że przez mój młody wiek mogę wzbudzać niechciane zainteresowanie albo że ludzie będą próbować podchodzić, zagadywać, pokazywać palcem? Jednak chciałbym poleżeć sam w spokoju bez większego zainteresowania i przekonania o otwartości ludzi w tym środowisku. Są jakieś konkretne strefy "bezpieczne" gdzie można się rozłożyć?
    • JerryLU
      @NonezNa Zalewie Zemborzyckim to tylko wyspa. Kamperom proponuję Prawiedniki za zalewem i Żurawnicę na Roztoczu. Więcej informacji o tych plażach w temacie "Lubelskie, plaża naturystyczna" i "Roztocze".
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 925
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    HarrySah
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.