Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

GALERIE W KLUBIE NNS
    • Sunlover
      @peterpeter plaże i nie tylko, powinny być przychylne wszystkim dlatego nie obawiaj się ani o swój wiek ani o wiek innych tylko idź i plażuj. Niech starszym nie przeszkadza że jesteś młodszy a Tobie że są starsi, zgoda? I nie trzeba się wyzywać od szczyli i dziadów.   To nie ma znaczenia kto Ci zwraca uwagę, tylko co do Ciebie mówi.   Ufamy i wierzymy!    Napisz jak było gdy się już wybierzesz na plażę.
    • michalcx
      Plaża ogromna, frekwencja jak na razie nie za wielka. I dobrze.
    • jaca
      Jestem w stalym kontakcie z jednym z ochroniarzy. Mega bystry czlowiek. Dzieliem sie swoimi historiami, a on swoimi na temat sytuacji klientow na obiekcie (przekraczajacych regulamin): to moje prawo jak bede w tym obiekcie, ja placilem, wiec moge robic co chce.   Mnogosc tych historii i czesci wspolnych miedzy nimi pokazuje tragedie obecnie w spoleczenstwie, gdzie wyrzucajac kogos z obiektu, oskarza Cie o dyskryminacje, bo lubisz piwo np.   Masakra
    • Devan
      To się zgadza. Tylko ja tu podejrzewam intencję zaistnienia w internetach, a do pójścia na nagą plażę może finalnie w ogóle nie dojść.   To pokolenie takie jest. Na insta to się promować, niech wszyscy prawią peany w komentarzach, a w realu to nie daj Boże ktoś spojrzy nie tam, gdzie trzeba...
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 926
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    kocur
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.