-
Przez Sunlover · Napisano
@peterpeter plaże i nie tylko, powinny być przychylne wszystkim dlatego nie obawiaj się ani o swój wiek ani o wiek innych tylko idź i plażuj. Niech starszym nie przeszkadza że jesteś młodszy a Tobie że są starsi, zgoda? I nie trzeba się wyzywać od szczyli i dziadów. To nie ma znaczenia kto Ci zwraca uwagę, tylko co do Ciebie mówi. Ufamy i wierzymy! Napisz jak było gdy się już wybierzesz na plażę. -
Przez michalcx · Napisano
Plaża ogromna, frekwencja jak na razie nie za wielka. I dobrze. -
Przez jaca · Napisano
Jestem w stalym kontakcie z jednym z ochroniarzy. Mega bystry czlowiek. Dzieliem sie swoimi historiami, a on swoimi na temat sytuacji klientow na obiekcie (przekraczajacych regulamin): to moje prawo jak bede w tym obiekcie, ja placilem, wiec moge robic co chce. Mnogosc tych historii i czesci wspolnych miedzy nimi pokazuje tragedie obecnie w spoleczenstwie, gdzie wyrzucajac kogos z obiektu, oskarza Cie o dyskryminacje, bo lubisz piwo np. Masakra -
Przez Devan · Napisano
To się zgadza. Tylko ja tu podejrzewam intencję zaistnienia w internetach, a do pójścia na nagą plażę może finalnie w ogóle nie dojść. To pokolenie takie jest. Na insta to się promować, niech wszyscy prawią peany w komentarzach, a w realu to nie daj Boże ktoś spojrzy nie tam, gdzie trzeba...
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz