Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W TYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • Chrispother
      @peterpeter potwierdzam też ich kiedyś spotkałem ale było to w przedpołudniowych godzinach. Przyszli i sami zapytali czy można się dosiąść. Pan jako pierwszy wyskoczył z ubrań żona i córką stopniowo najpierw przez chwilę był toples później już wszyscy nagolasa.    @Inna @peterpeter potwierdzam też ich kiedyś spotkałem ale było to w przedpołudniowych godzinach. Przyszli i sami zapytali czy można się dosiąść. Pan jako pierwszy wyskoczył z ubrań żona i córką stopniowo najpierw przez chwilę był toples później już wszyscy nagolasa. 
    • Devan
      Nie ma czego - jedź, wypróbuj, najwyżej drugi raz nie przyjedziesz i tyle.
    • peterpeter
      Jeszcze bardziej się teraz boję 
    • Devan
      Różne są gusta. Może woli nieco starsze...   A tak na poważnie, to @peterpeter , ja wiem, że w nastoletnim wieku może to być trudne, ale może spróbuj wziąć głęboki oddech, i na spokojnie przeanalizować sobie wszystko co napisałeś i czy na pewno wszystko "trzyma się kupy". Po prostu, zaliczyłeś swoisty false start na forum, to się nie dziw różnym docinkom. Na pewno jednak nie pomoże temu obrażanie wszystkich dookoła, a raczej spróbuj mimo wszystko wyciągnąć z tego konstruktywne wnioski. A przede wszystkim, najlepiej pojedź na plażę, nie zastanawiając się, kto na niej będzie i co kto sobie pomyśli. Jeśli Twoje zachowanie nie będzie budzić zastrzeżeń, nikt sobie nie pomyśli nic! Może co najwyżej będą się cieszyć, że jest nowy "naturystyczny narybek". Ja się zawsze raduję widząc na plaży N młodych adeptów naturyzmu. Sprawia to, że jest szansa, że naturyzm w Polsce nie będzie wymierać, tak jak w krajach Europy zachodniej. Jeśli Ci się spodoba, pojedź raz drugi i trzeci, nawet stań się regularnym bywalcem. Jeśli stwierdzisz, że to nie Twoja bajka, trudno - nowe doświadczenie tylko Cię wzbogaci.   Cóż, plaże tekstylne... Jak to dobrze, że od wielu lat nie mam nic z takimi wspólnego... Naprawdę, idź na naturystyczną, zobaczysz różnicę!
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 927
    • Najwięcej online
      366

kocur
    Najnowszy użytkownik
    kocur
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.