-
Przez rudlan · Napisano
W miniony weekend odwiedziliśmy plażę. Tak dużej frekwencji już dawno nie było -
Przez Chrispother · Napisano
@peter08 @peter08 @Inna @peterpeter potwierdzam też ich kiedyś spotkałem ale było to w przedpołudniowych godzinach. Przyszli i sami zapytali czy można się dosiąść. Pan jako pierwszy wyskoczył z ubrań żona i córką stopniowo najpierw przez chwilę był toples później już wszyscy nagolasa. -
Przez peter08 · Napisano
Tak a co mandat za to grozi? A przylasek Rusiecki też miała być plaża tylko przez incydent zawieszono pomysł dodane 5 minut później: Dawno to było? może chodzi nam o inną rodzinę? Zależy ile lat mieli dodane 6 minut później: Sory źle zacytowałem -
Przez MariuszB · Napisano
Osoby, które przesadziły ze spożyciem, jak i te, które zachowują się w sposób nieodpowiedni łamiąc regulamin i normy społeczne powinny być bezwzględnie usuwane z obiektów. Ja tego nie neguję, tylko uważam, że brak dostępności np. piwa nie spowoduje braku osób pod wpływem (patrz przykład Platinium w Krakowie), a ucierpią na tym normalni klienci oraz finansowo właściciel. Co do tej dyskryminacji to już przesada, jak jestem na całodniowym relaksie to jak jest dostępne piwo to czasami skorzystam, ale będąc w obiektach bez takiej oferty nie czułem się dyskryminowany, ale nadużywanie tego słowa w ostatnich czasach to już temat na inną dyskusję.
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz