Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

KRÓTKI METRAŻ W KLUBIE NNS
    • Sunhunter
      @Volvo żeby wjechać zgodnie z przepisami i nie narażać się na mandat to trzeba wjechać uliczkę wcześniej za sklepem i przejechać wzdłuż wału mając wał po prawej stronie , następnie wjechać w drogę i zaparkować po prawej stronie przodem auta w kierunku rolniczej. Wtedy wszystko jest zgodne z przepisami 
    • haster69
      Aż tak? Będąc kilka lat temu cieszyłem się nagością na całej długości plaży od pierwszego znaku FKK w Playa Del Ingles do prawie latarni, chyba z tamtej strony kończyła się na plaży gejowskiej. Przeszdłem wielokrotnie całkiem nago cały odcinek, nikt nie robił problemu, dziwnych min itd. Mijałem pojedyncze osoby i pary nago plażujących. Trochę się zasmuciłem, bo chciałbym bardzo wrócić tam na nagie wakacje.
    • haster69
      Wczoraj udało mi się odwiedzić plażę po bardzo długiej nieobecności tam. Plaża działa, jest jakby nieco szerzej, ciut więcej miejsca. Poziom wody jednak jest niższy. Pojawiło się trochę piachu, aż do wody. Ostatni raz pamiętam, że do wody schodziło się z trawy. Tabliczka z napisem o plaży N dalej wisi, więc na plus. Wpadłem po pracy, po południu i towarzystwo było męskie, ale spokój cisza, ktoś tam ze sobą rozmawiał. Lekki wiaterek i błoga cisza. Fajnie było odpocząć nago!
    • sierzant_007
      Jak teraz wygląda droga na Piaski,czy most otwarty
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 996
    • Najwięcej online
      366

Jakub19981
    Najnowszy użytkownik
    Jakub19981
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.