-
Przez Sunhunter · Napisano
@Volvo żeby wjechać zgodnie z przepisami i nie narażać się na mandat to trzeba wjechać uliczkę wcześniej za sklepem i przejechać wzdłuż wału mając wał po prawej stronie , następnie wjechać w drogę i zaparkować po prawej stronie przodem auta w kierunku rolniczej. Wtedy wszystko jest zgodne z przepisami -
Przez haster69 · Napisano
Aż tak? Będąc kilka lat temu cieszyłem się nagością na całej długości plaży od pierwszego znaku FKK w Playa Del Ingles do prawie latarni, chyba z tamtej strony kończyła się na plaży gejowskiej. Przeszdłem wielokrotnie całkiem nago cały odcinek, nikt nie robił problemu, dziwnych min itd. Mijałem pojedyncze osoby i pary nago plażujących. Trochę się zasmuciłem, bo chciałbym bardzo wrócić tam na nagie wakacje. -
Przez haster69 · Napisano
Wczoraj udało mi się odwiedzić plażę po bardzo długiej nieobecności tam. Plaża działa, jest jakby nieco szerzej, ciut więcej miejsca. Poziom wody jednak jest niższy. Pojawiło się trochę piachu, aż do wody. Ostatni raz pamiętam, że do wody schodziło się z trawy. Tabliczka z napisem o plaży N dalej wisi, więc na plus. Wpadłem po pracy, po południu i towarzystwo było męskie, ale spokój cisza, ktoś tam ze sobą rozmawiał. Lekki wiaterek i błoga cisza. Fajnie było odpocząć nago! -
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz