Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

KRÓTKI METRAŻ W KLUBIE NNS
    • Devan
      Primo, od czwartku w zachodniej części kraju już nie ma skwaru, secundo, mój poprzedni post to był rodzaj sarkazmu na wpis @OiB, wyraźnie popierający ideę letnich remontów dróg...
    • Bartek_38
      Super, dzięki
    • aziza
      Teraz pewnie w wakacje mniejsze oblężenie ogólnie. A poza tym im wcześniej tym lepiej, na seansach jest luźno do godz. 16 włącznie, później już gęściej, chociaż obiekt jest tak zorganizowany, że poza seansami tłumy nie są odczuwalne.
    • komatsu
      Byłem w tym tygodniu w TR w drodze w Bieszczady. Obiekt ok, dużo wolnych miejsc na parkingu (w saunie w środku lipcowego  tygodnia mało ludzi). Bardzo fajny pokaz 2 pań w świątyni Saturna, mega gorąco (1/4 wyszła w trakcie) , może odrobinę za głośna muzyka rockowa. Jedyne zastrzeżenie, to brak jakiegokolwiek sygnału o rozpoczęciu seansu. Kilka mało widocznych zegarów powoduje, że ciągle trzeba było kontrolować czas, czy to już trzeba iść na seans. W innych saunach są to np. gongi.  Lekkie zdziwienie wywołało niespłukiwanie pod sobie siedziska w łaźni parowej przed wyjściem przez uczestników. I jak dla mnie - za mało pryszniców. Ale to czysto subiektywne. Generalnie chętnie się zatrzymam ponownie i polecam.
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      13 995
    • Najwięcej online
      366

jarekewa
    Najnowszy użytkownik
    jarekewa
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.