Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

SERIAL W KLUBIE NNS
    • boomerski
      Czy do dziadka da się teraz dojechać normalną osobówką? Ile kasuje w tym sezonie? Jaką konkretnie drogą się do niego udać?
    • Airliner
      W minioną sobotę odkryłem fajną miejscóweczkę nad Rabą, ale po kolei ... Najpierw rankiem wybrałem się na wycieczkę do Kasinki Małej, gdzie zostawiłem samochód z zamiarem spaceru po okolicy wzdłuż Raby ... Trasa spacerowa fajna, bo prawym brzegiem Raby wiedzie trasa rowerowa Velo Raba i spokojnie da się przejść ... Miejsce znalazłem po trzech kwadransach spaceru, około 500 metrów za mostem, którego nazwa brzmi Most Przyjaźni Polsko-Francuskiej ... Jest to pierwszy most licząc od mostu na Rabie w Kasince Małej na DW968 ... Sto metrów za mostem droga skręca w prawo, ale do miejscówki trzeba iść dalej prosto polną drogą jakieś 400 metrów ... Fajnie, spokojnie, pogoda piękna ... Trochę tylko szkoda, że tego lata jest stosunkowo niski poziom Raby ... Gdyby ktoś chciał tam wypocząć, polecam ...  
    • komatsu
      Byłem prawie 3 godziny w pierwszą niedzielę lipca, cena 118 zł za strefę saun i dach z basenem i jazuzzi pod chmurami raczej rozsądna, 2 zł za godzinę parkingu pod hotelem też nie rujnuje portfela. Kamery same na wjeździe sczytują nr rej i po zapłacie w kasie samoobsługowej przy wyjeździe same odczytują nr i otwierają szlaban. Spore wrażenie zrobił basen na dachu - widoki jak z Hollywood. Sauny ok, eventowa bardzo przestronna, każdy ma sporo miejsca. Na każdym seansie obsługa daje małe ręczniczki pod stopy. Tylko rock po niemiecku jako tło muzyczne dla seansu był trochę zaskakujący. No i na plus dystrybutor z zimną wodą i kubeczkami. Uważam że warto tu wpaść będąc w Kielcach.
    • miody
      W minioną sobotę było trzech gości ,dwóch jest stałymi bywalcami plaży ,leżeli z tobą a potem wiadomo co robili .   dodane 3 minuty później:   Marzena 84 napisała kto lazi po plaży i zaczepia kobiety ,gej nie pyta kobiet o rozmiar piersi ,kto pyta ? swietobliwi żonaci .
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 001
    • Najwięcej online
      366

nowle
    Najnowszy użytkownik
    nowle
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.