Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • Volvo
      Może ktoś był w takiej sytuacji,  że korzystał z darmowego wstępu za pierwszy raz w obiekcie i następnego dnia,  bo ma urodziny?  Jak to wygląda w praktyce?  Czy trzeba tam nocować? 
    • spartacus
      Widać że się czegoś boisz skoro notorycznie usuwasz (cenzurujesz) moje posty! 
    • Tomasz80
      Nie wiem skąd negatywna opinia o tej plaży. Byłem wczoraj i było bardzo przyjemnie. Jedynie do czego mnie namawiano, to grzecznie mnie zaprosili na następne opalanie. Odpowiedziałem, że z drugą osobą połówką chętnie przyjadę. Druga połówka też ma ochota tam pojechać. Aby tylko czas, pogoda i inne obowiązki na to pozwoliły. 
    • qwerty
      Kurde, to może i w szatni trzeba korzystać z przebieralni... ja to mam tam, gdzie to co na wierzchu z tyłu, ponizej plecow... To że są kamery także... Jeszcze mi nikt uwagi nie zwrócił, raz obok jak kończąc pobyt w strefie saun stałem goły w szatni przy szafce, przyszły dwie starsze panie, myślałem że mnie opiorkuja za mój strój, ale nie... Kiedy ubierałem portki i koszulkę, panie byly przy zdejmowaniu majtek... No po prostu naturystki... Naturyzm jest stary jak świat... To pruderia przyszła później... Zły kierunek przyjmuje d. WPW...
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 007
    • Najwięcej online
      366

TomFord
    Najnowszy użytkownik
    TomFord
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.