-
Przez Volvo · Napisano
Może ktoś był w takiej sytuacji, że korzystał z darmowego wstępu za pierwszy raz w obiekcie i następnego dnia, bo ma urodziny? Jak to wygląda w praktyce? Czy trzeba tam nocować? -
Przez spartacus · Napisano
Widać że się czegoś boisz skoro notorycznie usuwasz (cenzurujesz) moje posty! -
Przez Tomasz80 · Napisano
Nie wiem skąd negatywna opinia o tej plaży. Byłem wczoraj i było bardzo przyjemnie. Jedynie do czego mnie namawiano, to grzecznie mnie zaprosili na następne opalanie. Odpowiedziałem, że z drugą osobą połówką chętnie przyjadę. Druga połówka też ma ochota tam pojechać. Aby tylko czas, pogoda i inne obowiązki na to pozwoliły. -
Przez qwerty · Napisano
Kurde, to może i w szatni trzeba korzystać z przebieralni... ja to mam tam, gdzie to co na wierzchu z tyłu, ponizej plecow... To że są kamery także... Jeszcze mi nikt uwagi nie zwrócił, raz obok jak kończąc pobyt w strefie saun stałem goły w szatni przy szafce, przyszły dwie starsze panie, myślałem że mnie opiorkuja za mój strój, ale nie... Kiedy ubierałem portki i koszulkę, panie byly przy zdejmowaniu majtek... No po prostu naturystki... Naturyzm jest stary jak świat... To pruderia przyszła później... Zły kierunek przyjmuje d. WPW...
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz