Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

GALERIE W KLUBIE NNS
    • Natur37
      Daj namiar. Chętnie będę przyjeżdżał.
    • Natur37
      Gdzie to dokładnie? Może jakaś pinezka?
    • blade_loki
      Czy to znaczy, że sąsiadka znała już wtedy Twoje podejście do nagości? A te wspólne wyjazdy to wyjazdy N? Czy może przy tej okazji dowiedziała się o Tobie czegoś nowego?
    • blade_loki
      @Pallas Nieźle się rozpisałeś! Aż tak szczegółowej relacji się nie spodziewałem, ale zgadzam się z przedmówcami, że dobrze się to czyta, niczym fragment z książki, a przynajmniej - wpis z pamiętnika. Też bym się do Ciebie zwracał po nicku (sam na przywitanie przedstawiłem Ci się swoim), ale Ty przedstawiłeś mi się imieniem, a po chwili to samo zrobił @Sunlover, więc poszedłem za Waszym przykładem, bo uznałem, że tak wolicie. Osobiście jestem zdania, że o ile spotykając się IRL można przejść na operowanie imionami, to w przestrzeni wirtualnej powinno się trzymać tego nicka pod którym ktoś występuje. Co z resztą jest zgodne z zasadami netykiety. Gdybym chciał na jakimś forum występować pod imieniem i nazwiskiem, to bym je sobie umieścił w loginie lub opisie profilu. A jeśli używam nicku ksiadz_robak, to zwracając się do mnie publicznie per "Jacku" troszkę psujesz mi incognito.  To, że wspomniałem Wam w rozmowie gdzie mieszkam, gdzie jeździłem na wakacje, oraz na jakim innym portalu występuję, to też nie znaczy, że zgadzam się, żebyście o tym zaraz pisali wszem wobec na publicznym forum.
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 013
    • Najwięcej online
      366

Tomekacer
    Najnowszy użytkownik
    Tomekacer
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.