Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

KRÓTKI METRAŻ W KLUBIE NNS
    • cherrybike
      Dla kogoś rzeczywiście może być problemem ujawnienie tożsamości jeśli posiada te dwie wspomniane, różniące się od siebie osobowości. Piszę ogólnie.  Moje imię jest na moim profilu w zakładce "coś o mnie". Nie ukrywam również daty urodzenia. Zawsze mi miło, gdy ktoś zwraca się do mnie po imieniu. Oznacza to, że nie jestem już tylko jakimś tam anonimowym kolesiem.  Wielokrotnie spotykałem się z forumowiczami czy to nad Wisłą, czy to w Dębkach. Zawsze przy pierwszym przywiataniu przedstawialiśmy się sobie z imienia. Nikt ani nie robił tajemnicy ani nie zobąwiązywał mnie do jej zachowania.  Trochę dziwi mnie powoływanie się na netykietę. Jeśli nie chcę aby moja tożsamość została ujawniona to jej po prostu nie zdradzam. Ale nie oczekuję od nikogo dochowania tajemnicy.  Ja w realu i na forum to ten sam człowiek. Biorę odpowiedzialność za wszystko, co tu piszę i nie wstydzę się tego. Bo może o to chodzi, nie wiem.  To wszystko pisałem ja, cherrybike, wysoki wysportowany brunet koło czterdziestki.   
    • Mariano italiano
      Nie tyle duże piersi co samotna kobieta i same zjeby wokół. Niestety nie ma na nich łatwego sposobu, bo przecież w ich opinii nic złego nie robią. Atmosfera na Turawie przypomina mi plażę w Kętach, którą od dłuższego czasu staramy się omijać szerokim łukiem. W tygodniu i wieczorami zboki na plaży i po krzakach a weekendy dużo par w każdym wieku i miła atmosfera. Gdyby nie to, że plaża jest naprawdę fajna to też przestalibyśmy tu przyjeżdżać. 
    • Pallas
      Oj, w takim razie bardzo przepraszam za popsucie Cóż, może to kwestia moich doświadczeń z forami, na których stopień wzajemnych znajomości na żywo jest dużo wyższy, w związku z tym osobowości wirtualne i realne bardziej się ze sobą mieszają, w obie strony (aczkolwiek na tym forum też zdarzało mi się zaobserwować takie przypadki, o czym świadczy choćby, że wiem, jak mają na imię Devan i cherrybike).   Teraz nie pozostaje mi nic innego jak w dalszej części relacji uszanować Twoje życzenie, chociaż trochę mi to zaburza koncepcję (zwłaszcza że Twój nick jest jednak lekko niewygodny pod względem deklinacji  )   Takich rzeczy zdecydowanie nie planowałem upubliczniać, choć do niektórych rozmów pewnie jakoś tam będę chciał się odnieść, ale będę przy tym podwójnie uważał. Swoją drogą zacząłem się zastanawiać, jak by zareagował mój sąsiad z klatki obok, gdyby się dowiedział, że właśnie upubliczniłem jego zawód...   Inna sprawa, że kiedyś, podczas pisania podobnej relacji na innym forum zostałem zmuszony do pominięcia szczegółu, który miał kolosalny wpływ na całość i wspominam to traumatycznie.   Oczywiście, pierwszą rzeczą, którą zrobiłem po niepowodzeniu transakcji, było sprawdzenie stanu konta - na szczęście pozostało nienaruszone.   A jednak po grecku: jak ustaliliśmy wspólnie rok temu, pochodzi prawdopodobnie od czasownika πάλλω - ciskać (w odniesieniu do włóczni); fragment wpisu w Wikipedii faktycznie może lekko wprowadzać w błąd, ale greckie postacie mitologiczne zdecydowanie nie miewają imion pochodzących z łaciny, w ogóle jakiekolwiek łacińskie zapożyczenia w języku greckim to ewenement (za to w drugą stronę jest ich mnóstwo).
    • Devan
      Na pewno 2 lata temu była zmiana w menedżerstwie strefy saun z Asi F. na Oskara K. (nawiązując do ich aktualnego sposobu podawania swoich saunamistrzów na stronie www...). I generalnie ta zmiana za bardzo na plus to mi nie wygląda, pod wieloma względami... Dd tamtego czasu raczej słyszę o modyfikacjach głównie in minus, co zresztą sam okazjonalnie mam sposobność zaobserwować. Zwłaszcza wiosenne WWS sporo nowych wniosków pozwoliło wyciągnąć...
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 016
    • Najwięcej online
      366

Astii
    Najnowszy użytkownik
    Astii
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.