Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W TYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • Marek_40
      Oj tam... Nie lubisz życia na krawędzi?
    • cherrybike
      I chyba to jest główny powód, dla którego ja bym wolał nie sprawdzać w ten sposób. Zwłaszcza, że za tym może pójść odpowiednio podkolorowana opinia. Ludzie na ogół nie działają w ten sposób "a, zjem sobie tego grzyba, może nie jest trujący" 
    • miody
      Wielkie brawa dla   cherrybike  administratora strony  który wyjaśnił że plaża jest dla wszystkich ,niektórzy chca zawłaszczyć plażę tylko dla siebie a innych dyskryminować.Ci tzw. porządni  mają zaświadczenie że są nieskazitelni od biskupa?
    • Mariano italiano
      Prawdopodobnie chodzi o moją wypowiedź, więc może powtórzę jeszcze raz co już kiedyś w tym wątku napisałem. Zgodzę się z tym, że w weekendy atmosfera jest miła i rodzinna, jest dużo ludzi w każdym wieku i pełna integracja, ale to tylko w weekendy. W tygodniu, w godzinach popołudniowych zazwyczaj jest dziwnie. Nikomu nie polecimy, chyba że ktoś szuka wrażeń albo potrafi się wyłączyć od tego co się dzieje wokół. Nie zawsze, ale zazwyczaj. Nic się nie popsuło, jest tak jak dotychczas. Byliśmy nawet w tym roku i odczucia mamy takie same.
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 016
    • Najwięcej online
      366

Astii
    Najnowszy użytkownik
    Astii
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.