-
-
Przez cherrybike · Napisano
I chyba to jest główny powód, dla którego ja bym wolał nie sprawdzać w ten sposób. Zwłaszcza, że za tym może pójść odpowiednio podkolorowana opinia. Ludzie na ogół nie działają w ten sposób "a, zjem sobie tego grzyba, może nie jest trujący" -
Przez miody · Napisano
Wielkie brawa dla cherrybike administratora strony który wyjaśnił że plaża jest dla wszystkich ,niektórzy chca zawłaszczyć plażę tylko dla siebie a innych dyskryminować.Ci tzw. porządni mają zaświadczenie że są nieskazitelni od biskupa? -
Przez Mariano italiano · Napisano
Prawdopodobnie chodzi o moją wypowiedź, więc może powtórzę jeszcze raz co już kiedyś w tym wątku napisałem. Zgodzę się z tym, że w weekendy atmosfera jest miła i rodzinna, jest dużo ludzi w każdym wieku i pełna integracja, ale to tylko w weekendy. W tygodniu, w godzinach popołudniowych zazwyczaj jest dziwnie. Nikomu nie polecimy, chyba że ktoś szuka wrażeń albo potrafi się wyłączyć od tego co się dzieje wokół. Nie zawsze, ale zazwyczaj. Nic się nie popsuło, jest tak jak dotychczas. Byliśmy nawet w tym roku i odczucia mamy takie same.
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz