Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

GALERIE W KLUBIE NNS
    • chomiki
      Jesteśmy tam regularnie i nie rozumiemy co to znaczy że się popsuła. Dużo młodych ludzi. Dużo nowych. Integracja. Co komu nie pasuje? A Ty sam nas odwiedź i napisz jakie masz spostrzeżenia.
    • cherrybike
      I niech naturyści łażą cały dzień wokół jeziora szukając utajnionej przed nimi miejscówki. A za nimi poszukiwacze wrażeń, którzy też prędzej czy później na to miejsce trafią bo wiedzą, że ono gdzieś tu istnieje. Czy Ty w ogóle wziąłeś to pod uwagę? Przecież to nic nie zmieni jeśli chodzi o podglądaczy a zniechęci naturystów.  Jak to, że spocone żule trafiają się w autobusach przez podanie do publicznej wiadomości rozkładu jazdy    Możesz mieć swoje przekonanie ale forum będzie działało tak jak do tej pory. Zostało ono stworzone do krzewienia naturyzmu i wymianie informacji na temat miejsc do wspólnego uprawiania naturyzmu rozumianego (tu podpieram się regulaminem) szeroko jako ruch rodzinny, związany z wypoczynkiem i relaksem, dostępny dla każdego niezależnie od wieku, płci i przekonań. To nie jest jakieś towarzystwo wzajemnej adoracji, gdzie informacje o położeniu plaż byłyby dostępne jedynie dla wtajemniczonych po spełnieniu jakichś (zapewne ustalonych przez Ciebie) wymagań.  Zawsze możesz znaleźć sobie jakąś miejscówkę i nie pisnąć o niej nikomu słówka. Ale nie, Ty chcesz mieć na własność plażę, która funkcjonuje już co najmniej 11 lat i ustalać zasady wstępu.       
    • Natur37
      Widzę. Ujście Wkry do Narwi ale ciekaw jestem dokładniej. Czy to jeszcze nad Wkrą, czy już nad samą Narwią? Na prawo czy na lewo od ujścia. Miejsce ciekawe. No trudno będę musiał pojechać i poszukać.
    • Airliner
      Przeczytałem dziś w innym wątku, że plaża w Kętach nas Sołą coś się popsuła ... Co prawda jest to dla mnie informacja "z drugich ust", ale szkoda ...
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,1 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 016
    • Najwięcej online
      366

Astii
    Najnowszy użytkownik
    Astii
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.