Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

KRÓTKI METRAŻ W KLUBIE NNS
    • panat
      O gustach się nie dyskutuje, ale z ciekawością czekam na opinię Wojas1977 🙂   Do Solarisa jeździmy już od czterech lat i naprawdę bardzo nam się tam podoba. W zeszłym roku wybraliśmy się na kilka godzin na Ulikę, żeby zobaczyć, jak tam jest. Dla nas porównanie wypada zdecydowanie na korzyść Solarisa. Możliwe, że byliśmy na Ulice zbyt krótko, żeby dobrze ją poznać, ale nic szczególnego nas tam nie zachwyciło. Wręcz przeciwnie – kilka rzeczy nam przeszkadzało. Największym minusem był brak cienia przy głównym basenie i placu zabaw – w upale to spory problem, zwłaszcza z dziećmi. Wydaje mi się też, że toalet jest tam mniej i są w trochę gorszym stanie niż w Solarisie. W tym roku znowu wybieramy się do Solarisa. Ale chętnie poczytam Twoją relację, Wojas1977 – może mnie przekonasz, żeby dać Ulice jeszcze jedną szansę 😄
    • Sonic
      Cześć, mam do odstąpienia jeden apartament 6-osobowy w części naturystycznej w dobrej cenie w terminie od 29.07 do 7.08.25. Może ktoś będzie chciał skorzystać zanim odwołam rezerwację. Zainteresowanych i po więcej szczegółów proszę o info na priv  
    • cherrybike
      Lubiłem, teraz cenię sobie spokój w tym spokój ducha  Ale ja wyrażam jedynie swoje zdanie. Jak ktoś lubi życie z dreszczykiem... 
    • chomiki
      Możliwe że właśnie tak jest. Raczej większość pracuje w tygodniu. I z racji pracy  my także jesteśmy tylko w weekendy. 
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 016
    • Najwięcej online
      366

Astii
    Najnowszy użytkownik
    Astii
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.