-
Przez chomiki · Napisano
Dziękujemy. W Kryspinowie co roku zaczynamy sezon opalania się. Macie wspaniałą plaże z piękną historią. Mucharskie jest piękne z potencjałem. Byliśmy. Resztę okolicznych plaż też odwiedzamy każdego roku. -
Przez Urlopowicz___ · Napisano
Planujemy odwiedzić Kęty a jakoś ciągle trafić nie możemy choć z BB daleko nie mamy :-) Nie brakuje pozytywnych opini o tym jak tam jest w weekendy więc sprawdzić wypada. Z tego co pamiętam z przed kilku lat to w tygodniu bywało tam bardzo różnie a czasem mocno dziwnie. -
Przez Airliner · Napisano
Dziękuję, nie wykluczam odwiedzenia plaży w Kętach, ale to może mieć miejsce przy okazji, jak będę w Bielsku-Białej i wtedy skorzystam, niejako po drodze ... I z Waszych wpisów wynika, że mniej korzystnie byłoby w tygodniu ... Generalnie plaża mi się podoba, bo kilka razy w ogóle tam byłem i wrażenia mam jak najbardziej pozytywne szczególnie zważywszy, że widoki na Beskid Mały, jak i na samą rzekę są przepiękne ... Rzeczywiście do sprecyzowania zapytania skłonił mnie wpis @Mariano italiano w wątku "Jezioro Turawa" i dlatego chciałem się dowiedzieć czegoś więcej, za co dziękuję @chomiki i @Mariano italiano Bielszczan raczej nie zaproszę do Kryspinowa, bo bliżej macie do Antoszek, a do Hlucina porównywalnie, ale jeśli mogę, to gorąco polecam Jezioro Mucharskie, szczególnie w tygodniu ... -
Przez panat · Napisano
O gustach się nie dyskutuje, ale z ciekawością czekam na opinię Wojas1977 🙂 Do Solarisa jeździmy już od czterech lat i naprawdę bardzo nam się tam podoba. W zeszłym roku wybraliśmy się na kilka godzin na Ulikę, żeby zobaczyć, jak tam jest. Dla nas porównanie wypada zdecydowanie na korzyść Solarisa. Możliwe, że byliśmy na Ulice zbyt krótko, żeby dobrze ją poznać, ale nic szczególnego nas tam nie zachwyciło. Wręcz przeciwnie – kilka rzeczy nam przeszkadzało. Największym minusem był brak cienia przy głównym basenie i placu zabaw – w upale to spory problem, zwłaszcza z dziećmi. Wydaje mi się też, że toalet jest tam mniej i są w trochę gorszym stanie niż w Solarisie. W tym roku znowu wybieramy się do Solarisa. Ale chętnie poczytam Twoją relację, Wojas1977 – może mnie przekonasz, żeby dać Ulice jeszcze jedną szansę 😄
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz