Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • Nalogowyrowerzysta
      Co najwyżej ostatnio promowane w mediach społecznościowych (nie wiem ile w tym prawdy, nie zagłębiałem się) porzucenie stanika, który podobno może być przyczyną do raka piersi, mógłby być takim trochę sygnałem do rozpromienionia toplessu (chociaż i tak chodzi pewnie o ucisk, więc wystarczy luźna przepaska aby ominąć ten argument), tak samo jak slipy mogą powodować bezpłodność, ale luźne bokserki już są ok.   Gdyby te informacje były mocniej rozgłośnione niż tylko na kilku kontach na ig/tictoku itp i poprarte wiarygodnymi danymi. 
    • Aresy
      Byłem sam, żadnych problemów czy gapienia się (niby na co?). Potem byłem z kuzynem którego wciągnąłem w cały biznes, też bez zastrzeżeń. Wchodzisz do sauny której chcesz, zamykasz oczy i relaksik.
    • Tomasz80
      Potwierdzam zdanie krksauna. Tam ludzie są zainteresowani sami sobą, swoim relaksem a nie tym czy ktoś przyszedł sam czy z kimś innym. Najlepiej będzie jak skupisz się na własnym wypoczynku. 
    • krksauna
      W sobotę to będziesz miał tam tłumy zainteresowane nie tobą, a Mistrzostwami Polski Gladiatorów 
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 021
    • Najwięcej online
      366

misiek1522
    Najnowszy użytkownik
    misiek1522
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.