Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

GALERIE W KLUBIE NNS
    • Volvo
      A Andrzejów,  Sławków i Mirków nie było? 😅🤣😂
    • Matix
      Camping plaża, nie korzystałem z tego miejsca, ale przechodziłem obok w drodze na plażę i bliżej nie widziałem innego pola namiotowego. Niecałe 2km do wejścia M.
    • jaca
      Tak, uważam, że to są reakcje na wydarzenia, niezbyt chlubne. Nie tylko tam. Smutne.
    • Kamag
      @cherrybike Masz rację, że ludzi jest łatwiej przestraszyć  niż skłonić do racjonalnego myślenia. Dodatkowo , takie na przykład lobby producentów kosmetyków w postaci różnych smarowideł do opalania zapewne by potrząsnęło sakiewką aby bronić swego interesu. Z tego punktu widzenia trochę trudniej wskazać lobby zwalczające popieranie przebywania nago.  Pamiętam, że kiedyś pisano , że jajka są niezdrowe, potem, że wręcz zbawienne. Chyba zależało to od kondycji kur niosek i podaży jajek na rynku. Podobnie było z masłem. Z doświadczenia wiem, że często "informacja szeptana" z dozą sensacji przebija się do świadomości społeczeństwa błyskawicznie. Na zasadzie, że jakiś naukowiec ujawnił wreszcie prawdę niewygodną dla ......  i tyle lat nas oszukiwano a naprawdę to. jest  tak i tak. Potrzebna jest iskra a potem posypią się artykuły goniących za sensacją mediów. A może mi się tylko tak marzy ?
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 020
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    misiek1522
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.