-
-
Przez Matix · Napisano
Camping plaża, nie korzystałem z tego miejsca, ale przechodziłem obok w drodze na plażę i bliżej nie widziałem innego pola namiotowego. Niecałe 2km do wejścia M. -
Przez jaca · Napisano
Tak, uważam, że to są reakcje na wydarzenia, niezbyt chlubne. Nie tylko tam. Smutne. -
Przez Kamag · Napisano
@cherrybike Masz rację, że ludzi jest łatwiej przestraszyć niż skłonić do racjonalnego myślenia. Dodatkowo , takie na przykład lobby producentów kosmetyków w postaci różnych smarowideł do opalania zapewne by potrząsnęło sakiewką aby bronić swego interesu. Z tego punktu widzenia trochę trudniej wskazać lobby zwalczające popieranie przebywania nago. Pamiętam, że kiedyś pisano , że jajka są niezdrowe, potem, że wręcz zbawienne. Chyba zależało to od kondycji kur niosek i podaży jajek na rynku. Podobnie było z masłem. Z doświadczenia wiem, że często "informacja szeptana" z dozą sensacji przebija się do świadomości społeczeństwa błyskawicznie. Na zasadzie, że jakiś naukowiec ujawnił wreszcie prawdę niewygodną dla ...... i tyle lat nas oszukiwano a naprawdę to. jest tak i tak. Potrzebna jest iskra a potem posypią się artykuły goniących za sensacją mediów. A może mi się tylko tak marzy ?
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz