-
Przez cherrybike · Napisano
Dziwi mnie w tym sensie, że powołujesz się na zasady netykiety, które nie istnieją a już na pewno nie w zapisach regulaminu. Natomiast warto może zajrzeć na stronę główną portalu, gdzie można wyczytać: "2. Naturyści są dla siebie przyjaciółmi i dlatego mówią sobie po imieniu i wzajemnie sobie pomagają." Taka już specyfika naszego ruchu i co za tym idzie forum. Oczywiście to Ty wyznaczasz granice swojej prywatności, co z resztą zrobiłeś powyżej, natomiast nic takiego nie należy Ci się z automatu. -
Przez blade_loki · Napisano
Oj tam, myślę, że możesz to odmieniać jak zrost, czyli każdy człon z osobna. Z resztą póki co udało Ci się wybrnąć z problemu. A poza tym ciesz się, że nie trafiłeś np. na @*_*@ Trochę mnie dziwi, że się dziwisz, bo przestrzeganie netykiety jest wpisane w regulamin tego forum. Co do drugiej części Twojej wypowiedzi, to mam podobnie: przy chłopakach czułem się komfortowo z przedstawieniem się z imienia, natomiast przed czternastoma tysiącami forumowiczów oraz przed całym internetem (bo w przeciwieństwie do wątku w Spotkaniach, ten tutejszy jest dostępny publicznie, bez konieczności rejestracji) - niekoniecznie. Dlatego właśnie na forum występuję pod nickiem, podobnie jak wiele innych osób. Co z resztą nie jest żadnym ewenementem, tylko standardem w internecie. Z tego co napisałeś jesteś w takiej kategorii wiekowej, że powinieneś mieć świadomość istnienia takich zjawisk jak stalking czy doxxing. Ale Twoje niefrasobliwe podejście wskazuje, że najwyraźniej nigdy się z nimi nie zetknąłeś. Dobra Twoja, nie życzę Ci tego, ale zaręczam Ci, że to się niestety zdarza. Wystarczy, że trafisz na jakiegoś furiata-psychopatę, który będzie chciał się mścić za jakąś wyimaginowaną urazę. A złośliwi ludzie to tylko jeden z możliwych problemów. Postaram się napisać coś na ten temat w oddzielnym poście; jak się uda to dam Wam znać. Dopiero w drodze powrotnej zdałem sobie sprawę, że przy tym rowerze mam sakwę, o której wiecznie zapominam, więc zamiast trzymać telefon w ręku mogłem chować go w nią Tak jak pisałem poprzednio, dobrze się czyta Twoją relację, niczym pamiętnik podróżników. Ale zgadzam się Sunloverem - piszesz tak szczegółowo jakbyś nagrywał cały ten przejazd. Przyznaj się, miałeś włączony dyktafon? Trochę przerażające, że masz taką pamięć absolutną, ale kronikarzem jesteś wyśmienitym! -
Przez Airliner · Napisano
A czy ten odcinek drogi 430 w okolicach Mariboru jest za free? Bo z mapy wynika, że to dwupasmówka ... Ja też wybieram samochód w takich sytuacjach ... Szkoda mi się tłuc tyle godzin pociągiem i jeszcze tracić cztery godziny - jak Kolega napisał - na jakieś postoje gdzieś po drodze ... -
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz