Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

SERIAL W KLUBIE NNS
    • pavle
      O rety, nie pamiętam już położenia względem słupa, ale można się ustawić i wybrać wspólnie 
    • cherrybike
      Ale A320 zabiera 150-180 pasażerów. Żeby przewiźć 500 pasażerów tak jak w siedmiowagonowym pociągu Pendolino potrzebny jest A380 o masie starotowej nawet 560 ton. Powinniśmy się jednak trzymać przelicznika na jednego pasażera. Sugerowanie, że pociąg wcale nie zanieczyszcza środowiska mniej niż samolot bo "chodzi" na prąd z elektrowni węglowej jest albo spowodowane niewiedzą albo celową manipulacją. 
    • pioter
      Najpopularniejsze samoloty średniodystansowe typu B737-800 czy A320 ważą ok 40 ton, a MMS nie przekracza 80 ton     JA być może i wybrałbym się do CRO pociągiem, ale tylko wtedy, kiedy byłaby dostępna autokuszetka. Niestety, wynajem auta w CRO jest dosyć drogą zabawą, a oprócz plażowania ważne jest tez dla mnie zwiedzanie, czyli związane z tym przemieszczanie - i opcja bez auta nie wchodzi w grę. Dlatego też nie korzystam z transportu lotniczego, jeśli chodzi o tę destynację.
    • Jacklod
      Plaża w Smardzewicach jest przy tamie, nasza plaża jest w odległości 3 km. Sinica w jednym miejscu na takim akwenie nie oznacza że zakwit dotyczy innych miejsc.. Tym bardziej że jak już pisali , że sinica ustąpiła. Druga sprawa to czy widziałeś tam zakwity na naszej plaży ? albo czułe jej zapach? Wierz mi , że sinicę poczujesz z odległości 20 m. tak śmierdzi i wygląda jak zupa ogórkowa... A na naszej plaży jest super woda, czysta, przezroczysta, fakt, że ciepła. MAm nadzieję, że jeszcze nie zakwitnie, teraz po tych deszczach i schłodzeniu się ryzyko zakwitu się zmniejsza. 
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 030
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    Robert_M
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.