Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • Tiktok
      Okolica jak w temacie, czy możecie polecić jakieś miejsce do poprawnego saunowania?
    • CzłowiekMajonez
      Przeczytałem regulaminy obydwu przybytków, Thera Wellness wg mnie regulaminowo nieco pogubiona.  Wsparłem się też opiniami z Google dot. ww przybytków, i... niestety nie zaryzykujemy   Najpewniej ten sam problem, co w Novotelu - niby ma być poprawnie, ale obiekt zarabiać musi, więc oko jest przymykane.   
    • Carollina
      Pomiechowo, koło Pomiechówka, plaża przy ujściu Wkry do Narwi. Znam to miejsce od dzieciństwa jako odludne i urokliwe i często tam bywałam. Od kilku lat grupa golasów zapaleńców próbuje zaadaptować to miejsce z całkiem niezłym skutkiem. Dość trudny dojazd od Pomiechowa przez łąki wzdłuż rzeki Wkry do jej ujścia do Narwi. Stoi tam duży słup linii wysokiego napięcia i od niego idzie się w lewo i ścieżką przez krzaki przy samej Wkrze. Na końcu ścieżka wychodzi na wspomnianą plażę. Tłumów nie ma, ale dla mnie to akurat zaleta. Byłam raz z chłopakiem w tygodniu i od południa przez kilka godzin byliśmy zupełnie sami. Trafiliśmy w internecie na opis nagiej plaży w tym miejscu, ale znając to miejsce od dawna nie byłam pewna czy to własnie tutaj. Około 16 pojawiło się kilka osób, w tym jedno małżeństwo z dzieckiem i już mieliśmy się ubrać, żeby nie wzbudzać zainteresowania, ale patrzymy, a oni wszyscy też się rozbierają, więc już wiedzieliśmy, że jesteśmy w dobrym miejscu. Następnym razem byliśmy w upalny weekend i tu już niestety okazało się, że na miejscu spory tłum ludzi i dużo dzieci. Tekstylni pół na pół z golasami, a do tego co chwilę spływające Wkrą kajaki. Można rozłożyć się bliżej krzaczków, jeśli nie chce się narażać na ciekawski wzrok. Raczej nikt nie bulwersował się obecnością nagusów, a oni czuli się tam dość pewnie, więc uważam, że miejsce godne polecenia. Jakiś bidulek na kajaku dostał wiosłem od żony, bo jak przepływali obok, to przestał wiosłować. Podobno czasem stoją tam nawet odpowiednie znaki, mówiące o nagiej plaży, ale jak my byliśmy, to nie było.
    • saunamaniak1
      chyba jasno napisane zostało że NIEKTÓRZY MAJĄ DYSKOMFORT PODCZAS POBYTU W BASENIE Z OSOBAMI NAGIMI dlatego taki charakter „strojów” na ten event nie jest bez powodu. Zapewne zarządzający chcą promować poprawne saunowanie do osób które nie są przekonane do nagości, a tego typu eventy mogą takim osobom pokazać że nagość w saunie to nic strasznego. Gdyś przypominam że na evencie kategoryczne było przestrzeganie zasad w saunach i saunamistrzowie przestrzegali tego bardzo mocno tak samo dj przed każdym seansem przypominał że w saunach obowiązuje strefa beztekstylna. 
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 040
    • Najwięcej online
      366

young
    Najnowszy użytkownik
    young
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.