Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

SERIAL W KLUBIE NNS
    • Bis
      No właśnie skoro zaraz weekend, wybiera się ktoś na Bajkał w sobotę/niedziele? Pogoda ma znowu dopisać więc grzech nie skorzystać! Dajcie znac bo póki co na kilka moich wizyt tam zawsze byłem zupełnie sam 😂 choć pojawia się jeszcze jedno ważne pytanie, czy po tych deszczach ścieżka będzie w ogóle do przejścia 
    • Buad
      Był taki film/program "Kobiela na plaży", kosze w Sopocie kojarzą mi się właśnie z tym.     @cherrybike przejść się na waleta kilka km plażą, mając w perspektywie, że jak wrócisz to rzeczy nie będzie i zostajesz bez niczego to jest to jeśli nie wyzwanie, to trochę ryzykowne.
    • kobe
      Tydzień temu wróciłem z Paralii. Ludzi pełno, leżaki jeden przy drugim, ale toples nie widziałem.  Natomiast potwierdzam  - do Olimpic Beach  autobus nr.2 koszt 1,5 E tak jak pisze poprzednik  " zdrowy " można spotkać naturystów. ( ok 400-500m jak kończą się leżaki ) Byliśmy tam 3 razy i zawsze było kilkanaście osób.  Jak ktoś wynajmuje auto to można dojechać szutrową drogą do koca.
    • smilingsurfer
      @MałyGolas Ja z kolei nieznosze zwykłych kąpielówek. Zbyt obcisłe. Preferuje klasyczne szorty ale z konieczności wolałabym bermudy (spodenki do kolan) niż slipy. Ale to już kwestia preferencji.    Mnie najbardziej szokuje u Amerykańców to, że wchodzą do sauny w ubraniu. Nie tylko nie biorą prysznica przed ale wchodzą do sauny prosto z siłowni, w butach i spoconych ciuchach. Żenada wybija ponad skalę.
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 050
    • Najwięcej online
      366

Evenezer
    Najnowszy użytkownik
    Evenezer
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.