-
Przez Bis · Napisano
No właśnie skoro zaraz weekend, wybiera się ktoś na Bajkał w sobotę/niedziele? Pogoda ma znowu dopisać więc grzech nie skorzystać! Dajcie znac bo póki co na kilka moich wizyt tam zawsze byłem zupełnie sam 😂 choć pojawia się jeszcze jedno ważne pytanie, czy po tych deszczach ścieżka będzie w ogóle do przejścia -
Przez Buad · Napisano
Był taki film/program "Kobiela na plaży", kosze w Sopocie kojarzą mi się właśnie z tym. @cherrybike przejść się na waleta kilka km plażą, mając w perspektywie, że jak wrócisz to rzeczy nie będzie i zostajesz bez niczego to jest to jeśli nie wyzwanie, to trochę ryzykowne. -
Przez kobe · Napisano
Tydzień temu wróciłem z Paralii. Ludzi pełno, leżaki jeden przy drugim, ale toples nie widziałem. Natomiast potwierdzam - do Olimpic Beach autobus nr.2 koszt 1,5 E tak jak pisze poprzednik " zdrowy " można spotkać naturystów. ( ok 400-500m jak kończą się leżaki ) Byliśmy tam 3 razy i zawsze było kilkanaście osób. Jak ktoś wynajmuje auto to można dojechać szutrową drogą do koca. -
Przez smilingsurfer · Napisano
@MałyGolas Ja z kolei nieznosze zwykłych kąpielówek. Zbyt obcisłe. Preferuje klasyczne szorty ale z konieczności wolałabym bermudy (spodenki do kolan) niż slipy. Ale to już kwestia preferencji. Mnie najbardziej szokuje u Amerykańców to, że wchodzą do sauny w ubraniu. Nie tylko nie biorą prysznica przed ale wchodzą do sauny prosto z siłowni, w butach i spoconych ciuchach. Żenada wybija ponad skalę.
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz