Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W TYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • Buad
      Ja ostatnio po latach kupiłem kąpielówki i zmieniłem na takie bardziej "szortowe" i sobie chwalę, zwłaszcza, że chyba teraz z jakiś lepszych materiałów robią - po prostu szybko wysychają. Tylko tu chodzi pewnie o takie z długimi nogawkami za kolano, to przesada.   A co do zwykłych to się zgadzam z przedmówcą, też nie lubię i zawsze unikalem takich ciasnych. Bardzo niekomfortowe, czasem już wolałem zwykle bokserki.    
    • Suta
      Będę tam. Tylko pogoda się nie zmieniła.
    • Airliner
      Zakładam, że "na wysokości słupka", bo nie sądzę, żeby Kolega przedzierał się przez roślinność do samego słupka kawałeczek od brzegu ... Można było jeszcze do zatoczki określanej przeze mnie jako klin, bo nie sądzę, by chciało się przechodzić przez leżące ukośnie patyki, o których wspominałem w poprzednim wpisie do fajnej miejscówki kawałeczek za tą zatoczką ... Aczkolwiek przeglądając wcześniejsze wpisy przypomniałem sobie, że 19-go czerwca @Mariano italiano i @Lara_Zielara dotarli do tej miejscówki płynąc łódką, co byli uprzejmi zaznaczyć na załączonej fotce mapy   Przy samej zatoczce "klin" miejsca piaszczystego jest trochę mniej, ale to nic ... Dobrze już kiedyś pisałem, że do dyspozycji mamy cały północny brzeg, oczywiście w zależności od dnia przesuwamy się mniej lub bardziej w kierunku zachodnim ... I jeszcze gwoli przypomnienia - pomost, przy którym cumuje "Blanka" jest monitorowany ... A w kwestii śmieci - no cóż, trochę mnie dziwi, że ktoś ma siłę przydźwigać pełne napojów butelki, a nie ma już siły zabrać ze sobą pustych ... Ale cóż, najtrudniej jest zmienić ludzką naturę ... Tak czy inaczej cieszmy się miejscem nad Jeziorem Mucharskim, bo jest ono naprawdę fajne ... Wszystkim chętnym życzę przyjemnego wypoczynku 😎
    • Bis
      No właśnie skoro zaraz weekend, wybiera się ktoś na Bajkał w sobotę/niedziele? Pogoda ma znowu dopisać więc grzech nie skorzystać! Dajcie znac bo póki co na kilka moich wizyt tam zawsze byłem zupełnie sam 😂 choć pojawia się jeszcze jedno ważne pytanie, czy po tych deszczach ścieżka będzie w ogóle do przejścia 
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 050
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    Evenezer
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.