-
Przez pavle · Napisano
Otóż, od 2010 r. mamy w obrocie prawnym taki przepis KK Art. 191a. [Naruszenie intymności seksualnej] § 1. Kto utrwala wizerunek nagiej osoby lub osoby w trakcie czynności seksualnej, używając w tym celu wobec niej przemocy, groźby bezprawnej lub podstępu, albo wizerunek nagiej osoby lub osoby w trakcie czynności seksualnej bez jej zgody rozpowszechnia, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. -
Przez Aresy · Napisano
Większość drogi prowadzi przez sypki piach, jak masz ultralekki rower to pewnie jeszcze ujdzie, ale więcej kilogramów może już się nie chcieć faktycznie. -
-
Przez @*_*@ · Napisano
Miałem dwie takie sytuacje. Pierwsza od Bansin w stronę Koserow. Spacer był długi, bo i naszych było dużo, dopiero jak na horyzoncie zrobiło się gęsto od tekstylnych zawróciłem. Rzeczy były na swoim miejscu. Druga, aczkolwiek tekstylna sytuacja miała miejsce na basenach w Hajdúszoboszló w czasach nastoletnich. Jakaś menda zwinęła mi ręcznik wraz z torbą i nie mając wyboru musiałem wracać w samych kąpielówkach przez centrum miasteczka do kwatery.
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz