Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • fizio
      Będzie się cieszył jeśli musi kupować karmę dla kota, psa czy innego zwierzątka, które hoduje.
    • fizio
      @SzymNat1986 Jeśli fotek nie zmniejszyłeś to szybko wyczerpiesz limit na załączniki graficzne. Nie wiem, czy ten limit obejmuje również fotki w galerii. Ja już ten limit przez niewiedzę mam wyczerpany, a nie ma jakichkolwiek możliwości usunięcia zamieszczonych fotek, choćby były nieaktualne.
    • fizio
      Co to? Na wschód od 22, w kier. 21 to głównie panowie, na zachód do 23 - pary, z rzadka panie i panowie nie identyfikujący się z tymi z obszaru 21-22. Gdy były tabliczki z oznaczeniami plaży N, to wskazywały na obszar 22-23, tyle że panowie rozszerzali sobie plażę w kier. wejścia 21.
    • cherrybike
      Sprostuję jedynie, że nie jest to pozew cywilny a jedynie ściganie rozpoczyna się na wniosek pokrzywdzonego jak w przypadku nieobyczajnego wybryku. Reszta się zgadza. Musisz znać personalia gnoja no i mieć dowód w postaci zdjęcia. A o podanie nazwiska i adresu oraz o przekazanie telefonu możesz go jedynie łaskawie poprosić. Nie możesz go nawet zatrzymać na plaży do przyjazdu policji bo zatrzymanie obywatelskie można stosować przy przestępstwach ściganych z urzędu. No i odwłok nieopalony   Za to bardzo podoba mi się Twoje podejście z drugiej części wypowiedzi.  Dokładnie.  Kiedyś to spraktykowałem nad Wisłą. Prąciotrząs nie wiedział w którą stronę uciekać. No ale odezwały się na forum głosy, że paragrafy, rodo i co tam jeszcze. A to naprawdę dobry sposób.   
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 069
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    kanees
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.