Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W TYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • NP96
      @PRz  nie wiem jak było wcześniej, ja bywam czasem sam, czasem z żoną od maja i z czystym sumieniem polecam. NIe wiem jakie macie oczekiwania i o co konkretnie pytasz, ale my doświadczenia mamy tylko pozytywne 06.08 to nawet jest szansa, że się zobaczymy 
    • fajny
      ohhh... moim celem nie było nikogo krytykować, każdy ma prawo robić i zachowywać się jak chce i każdy ma prawo sądzić że przyczynia się do propagowania naturyzmu lub mieć to w swoich czterech literkach  uwierzcie mi że może być dwóch mężczyzn w tym samym wieku, w tych samych czapeczka, okularach i z tym samym brzuszkiem idących tą samą trasą i jeden będzie obsceniczny, wulgarny i niesmaczny, a drugi będzie neutralny i "nie widoczny", niestety tych pierwszych jak dla mnie jest 90%. I niestety dlatego moim zdaniem młodych jest tak mało, a za to na dzikich plażach z dala od ludzi nikogo specjalnie nie trzeba namawiać do rozebrania się także Panowie róbta co chceta 
    • cherrybike
      No to ja już z racji wieku nawet nie ptaszysko ale taka raczej hybryda. Od góry wkurzony kogut, niżej indyk. Pod nim ewidentnie gąsior i to taki wypasiony. Dalej... chyba wróbel ale nie mam okularów. A wszystko to na chudych nogach czapli siwej.     
    • ElPablo
      Dzień dobry.  Zacząłem urlop i ciekaw jestem gdzie przeniosły się Tarnowskie golasy.  Jak można się dostać na nowe miejsce rowerem. Z góry dziękuję.
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 072
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    nurekogurek
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.