Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • cherrybike
      Nic.  ... jest prywatną sprawą każdego człowieka. Można to robić z kobietą, facetem, dmuchaną lalką, samemu albo w trójkącie i kafno komu do tego. W przestrzeni publicznej, jako naturyści, jesteśmy tacy sami. No ale obrońcy tradycyjnych wartości wszystko muszą ocenić i skategoryzować    
    • aszu66
      To nie jest odpowiedź na moje pytanie. Jeśli złożyłeś skargę/protest, to chętnie bym przeczytał, jak na nią zareagowano, a jeśli nie złożyłeś, to jaki był cel Twojego posta?
    • jac1545
      Sorki za niedoprecyzowane opinii. Oczywiście nie zeksplorowałem całego ośrodka. Moje obserwacje dotyczą basenu, długiej plaży i najbliższej okolicy. Mogę potwierdzić, że jest na pewno lepiej niż w innych ośrodkach. Pod tym względem przypomina dawne dobre czasy, gdzie ludzie, w szczególności młodzi nie wstydzili się naturyzmu. Niestety dzisiaj wszystko wróciło do normy, czyli poza basenem ludzie są ubrani. Wszystko za sprawą pogody. Jest po prostu fatalna, a tak niestety się dzieje, że nawet chwilowe pogorszenie pogody powoduje zaniechanie uprawiania naturyzmu. Nawet poprawa pogody w tym samym dniu nie zmienia zachowania ludzi.
    • mareckian
      ......no, proszę Cię! Wiem, co piszę i robię. 
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 139
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    Artu
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.