-
Przez cherrybike · Napisano
Nic. ... jest prywatną sprawą każdego człowieka. Można to robić z kobietą, facetem, dmuchaną lalką, samemu albo w trójkącie i kafno komu do tego. W przestrzeni publicznej, jako naturyści, jesteśmy tacy sami. No ale obrońcy tradycyjnych wartości wszystko muszą ocenić i skategoryzować -
Przez aszu66 · Napisano
To nie jest odpowiedź na moje pytanie. Jeśli złożyłeś skargę/protest, to chętnie bym przeczytał, jak na nią zareagowano, a jeśli nie złożyłeś, to jaki był cel Twojego posta? -
Przez jac1545 · Napisano
Sorki za niedoprecyzowane opinii. Oczywiście nie zeksplorowałem całego ośrodka. Moje obserwacje dotyczą basenu, długiej plaży i najbliższej okolicy. Mogę potwierdzić, że jest na pewno lepiej niż w innych ośrodkach. Pod tym względem przypomina dawne dobre czasy, gdzie ludzie, w szczególności młodzi nie wstydzili się naturyzmu. Niestety dzisiaj wszystko wróciło do normy, czyli poza basenem ludzie są ubrani. Wszystko za sprawą pogody. Jest po prostu fatalna, a tak niestety się dzieje, że nawet chwilowe pogorszenie pogody powoduje zaniechanie uprawiania naturyzmu. Nawet poprawa pogody w tym samym dniu nie zmienia zachowania ludzi. -
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz