-
-
Przez Airliner · Napisano
A jak wygląda po tych opadach deszczu miejscówka na wysokości tabliczki "Obwód wędkarski zbiornik Świnna Poręba na rzece Skawa nr 2"? -
Poczytajcie wątek "Półwysep Helski, Góra Szwedów", może miejscówka się Wam spodoba ... W samej Juracie nagiej plaży nie ma, a ta, o której pisano wcześniej, niemalże 9 lat temu jest już w granicach administracyjnych miasta Hel ... Wejście nr 63 na plażę jest dokładnie w granicy pomiędzy Juratą, a Helem ... Szczegóły o możliwościach nagiego wypoczynku macie we wspomnianym wyżej wątku 😎 -
Wczoraj późnym wieczorem wróciłem z Helu, gdzie byłem od minionego poniedziałku ... Półwysep przywitał mnie ciągłym deszczem, który padał aż do wtorkowego poranka, od którego zaczęło się przecierać i pobyt w kolejnych dniach mogę uznać za udany ... Plaża odniesiona do Góry Szwedów funkcjonuje i ma się dobrze ... Co prawda uważam ją za plażę mieszaną, ale mającą na tyle dużą powierzchnię, że nie ma najmniejszego problemu z nagim wypoczynkiem ... Obszar bez problemu pozwala na zachowanie dużych odległości od innych plażujących niezależnie od tego, czy są to naturyści, czy też tekstylni ... Już w odległości 500 metrów od wejścia 64 w Helu, czyli jeszcze przed nieczynną latarnią na Szwedzkiej Górze można wypoczywać nago i od tego miejsca mamy do dyspozycji 8 kilometrów plaży aż do około 500 metrów przed wejściem 63 znajdującym się dokładnie w granicy pomiędzy Helem, a Juratą ... Miejsca dla wszystkich chętnych wystarczy, gorąco polecam tą lokalizację życząc wszystkim miłego wypoczynku ... 😎
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz