-
Przez fizio · Napisano
O co chodzi z tymi "wolnymi strefami"? Chyba od niedawna jesteś nudystą lub naturystą jeżeli nie wiesz, że takie wyrażenie "wolne strefy" w Polsce nigdy wśród naturystów nie funkcjonowało i nie funkcjonuje - są plaże tekstylne i naturystyczne, rzadziej plaże nudystów i fkk. Wymyśliłeś sobie jakieś "wolne strefy". A dla mnie "wolną strefą" powinna być Polska - wolną od kłamstw różnych polityków uroczyście wypowiadanych przed wszelkimi wyborami i wolną od śmiesznych obiecanek nie do spełnienia składanych po wygraniu wyborów. A przy okazji, jeśli chcesz znaleźć większe audytorium dla swoich inicjatyw, to może wypróbuj zbiornik - tam jest chyba znacznie liczniejsze audytorium niż tutaj (nigdy tam nie byłem, znam to tylko z różnych tutejszych wypowiedzi). Jakby co, to ja pozostaję przy plażach naturystycznych / FKK, a propagowane tutaj od paru chwil tzw. "wolne strefy" mnie nie ekscytują ani nie bawią. -
Przez fizio · Napisano
Bierzesz z sobą wodoszczelny plecak do kąpieli w morzu, jeziorze lub rzece? -
Przez Margot · Napisano
Tak, @Królowa Margot na FB. Mam na imię Margot. Wiem, trudno w to uwierzyć, bo to rzadkie imię. Tak, @Pole biwakowe Natura w Tucznie Drugim. Proszę nie wprowadzać galimatiasu. Nasi goście to w większości pary. Single (panie i panowie) też są u nas mile widziani. Widzę, że w kolejnych komentarzach nadal obstają Państwo przy swoim zdaniu i obrażacie naszych gości. Proszę już tego nie czynić. @Admin_NNS proszę o pomoc. Dziękujemy Państwu za tę jednorazową wizytację na "Naturze". Tak, wiemy kto to Werrona. P.S. Widzę, że trafiliście Państwo też na moje zawodowe konto na FB. Mam dwa imiona. Pierwsze to Margot, a drugie to Daniela. Posługuję się obydwoma. dodane 7 minut później: Tworząc nasze miejsce dla naturystów nie mieliśmy pojęcia, że już funkcjonują inne miejsca o podobnej nazwie. Dowiedzieliśmy się o tym dopiero po zgłoszeniu naszej działalności i otwarciu pola biwakowego. Nie chcieliśmy już tego zmieniać. -
Przez Margot · Napisano
Nasi goście to głównie pary, choć wpuszczamy też singli (panie i panów).
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz