Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W TYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • Spiaggiator
      Nie życzę projektowi źle, ale po prostu drażni mnie trochę ta wszechobecna autopromocja ze strony @ttpatryk
    • pawwp
      Ok. Dzięki za info. Kiedyś byliśmy na takiej mini plaży, ale nie dość ze 90% to byli faceci i co chwila gdzieś któryś po coś przechodził co dla mojej kobiety było niekomfortowe i dość szybko się zabraliśmy. Teraz będzie podejście nr 2
    • AntykII
      Dubito ergo sum. Ale wystarczy poczekać jakiś czas żeby wątpliwości się rozwiały. "Wolna strefy" na pierwszy rzut oka nie wygląda zachęcająco ale to jest moje zdanie. Może znajdzie się dostatecznie dużo osób ze zdaniem przeciwnym. Uczciwa konkurencja to dobra rzecz. Ściślej, dobra dla "klienta" bo konkurujący pewnie oceniają to inaczej.
    • Nalogowyrowerzysta
      Wczoraj byłem z partnerką na plaży i w pewnym momencie leżymy i patrzę a przez środek plaży tak chamsko slalomem przy samych ręcznikach/parawanach idzie dwóch chłopaków w wieku na oko 8 i 6 lat i takich podjaranych że widzą golasów. Brzegiem szedł chyba ich ojciec i zawołał ich raz takim bardziej stanowczym głosem, że co robią i żeby przyszli do niego ale młody odpowiedział, że im się tu dobrze idzie i nie moczą sobie stóp i dalej sobie szli bezczelnie zaglądając wszystkim wszędzie a ojciec miał to w głębokim poważaniu..  Ogólnie to codziennie jak byliśmy popołudniu to też kilka razy przechodzili ludzie z wykrywaczem metali, który raczej też dość mocno rzucali wzrokiem w kierunku plażowiczów.  Poza tym to raczej standardowi spacerowicze, którzy nie byli jakoś bardzo uciążliwi.    Szkoda, że pogoda nie dopisała zbytnio (byliśmy od poniedziałku) i dziś wracamy akurat przez poprawą.. 😩 Ale i tak miło było odwiedzić tą plażę 😉 mam nadzieję, że za rok też uda się tu przyjechać i będzie lepsza pogoda 
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 160
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    pawwp
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.