Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W PRZYSZŁYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • fizio
      A ja Aquadrom w Rudzie Śląskiej.
    • natpara
      Zamledowani w Ulice. Pogoda fajna. Ceny w knajpeczce do przezycia. Na plazy bez tloku. 
    • fizio
      Wygląda na to, sądząc po aktywności, że gość chyba nie był osobiście na żadnej plaży N i tylko teoretyzuje w swoim wymyślonym tzw. "projekcie". Ja czekam na jakiekolwiek jego opinie o konkretnych plażach, na których miał przyjemność lub nieprzyjemność być i o plażowiczach oraz antyplażowczach. Póki co, żadych jego opinii nie ma, zatem szkoda czasu na dalsze czytanie teorii.   PS. Słowo "projekt" kojarzy mi się z biznesem i wnioskiem o dofinansowanie z UE - w każdym wniosku się pojawia w eksponowanych miejscach. Np. we wniosku o dofinansowanie Term Warmińskich, z góry skazanym na porażkę przez osoby znające tamtejsze uwarunkowania naturalne. A jednak, dzięki zgrabnemu opisowi i osobom głosującym przyznano dofinansowanie na inwestycję nie dającą jakichkolwiek nadziei na cokolwiek, jak na lotnisko w Hiszpanii, z którego nie odleciał od początku oddania do użytku żaden komercyjny samolot (nasze lotniska w Radomiu czy Szymanach to przy tamtym mają rangę cudów gospodarczych).
    • giepes
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,2 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 163
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    Kronos875
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.