-
Przez pavle · Napisano
Tak - sporą chwilę zanim cyngle Kremla dla niepoznaki przestawiający się jako polscy patrioci zwęszyli biznes polityczny i postanowili zrobić sobie z tego hasło na kształt wiadomego „zamachu” i „ośmiorniczek”. A gawiedź to łyka, wyobrażając sobie „jachty” nie jak zwykłe żaglówki (ależ to musi być jacht, za całe 500 000 zł) tylko niemal statki kosmiczne! Na tej stronie jak klikniesz w punkt na mapie to dostajesz podgląd na podstawowe dane przedsięwzięcia. Niektóre w tytule mają zawarte więcej informacji opisowej, inne mniej. Przypuszczasz może, że ten tytuł to jest wszystko, co musiało być we wniosku? Myślę, że jeśli się postarasz, zatrudnisz w odpowiednim miejscu i uzyskasz odpowiednie uprawnienia kontrolne, to nawet faktury będziesz mógł obejrzeć. Wątek nie na temat. Z mojej strony EOT, interlokutor i tak będzie wiedział swoje najlepiej. -
Przez Sunlover · Napisano
Czy zatem w Dębkach jest to symbol amatorów stwardnienia skoncentrowanego? -
Przez nowiniak8 · Napisano
Witam was.Byłem wczoraj po 19 w Sante i mam troche mieszane odczucia.Otoż jak pisze w regulaminie od godziny 20 z basenu można korzystać dowolnie czyli tez bez ubrania czyli nago.Ja właśnie tak zrobiłem i co miedzy godzina20 a 21 mimo że kąpało sie i pływało ok.10 osób tylko jedna osoba czyli ja byłem bez ubrania.Nieczułem się tym zbyt komfortowo.Natomiasr strefie spa czyli w saunach i jacuzii było okey.Czyli nie było osób tekestylnych tam obowiązuje strefa beztekstylna. -
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz