Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

KRÓTKI METRAŻ W KLUBIE NNS
    • łobuziaki
      Tak Polacy też byli i natrafili na pana który z ukrycia robił zdjęcie paniom w wodzie. Sytuacja zgłoszona do pani ze zdjęcia i do Pepina. Właściciel kempingu nic z tym nie zrobił. Sam fotograf nie pokazał galerii z  telefonu czyli miał coś do ukrycia i widać było po nim że bardzo się denerwuje  tą sytuacją.
    • parmi27
      serio w TKB jest az taki problem z pedałami?  to jak z tego obiektu normalnie korzystać? Czy cos podobnego zauważyliście w Termach Krakowskich na Sodowej??? 
    • Airliner
      O widzę, że sporo osób było dziś w Hlucinie, byłem i ja ... Miejscówka jak zawsze piękna, wejście 50 koron ... Przy parkometrze kolejka na 20 minut stania, ale odkąd bywam w Hlucinie, jeszcze mi się nie zdarzyło, by zabrakło miejsc do parkowania ... Przy kasie informacja po czesku i po polsku: UWAGA, pogorszona jakość wody. Nie zalecamy kąpieli w jeziorze. W przypadku kąpieli należy spłukać ciało woda pitną. Niewskazane szczególnie dla dzieci, osób starszych, kobiet w ciąży oraz osób cierpiących na alergie." Wynika z tego, że kąpiel jedynie nie jest zalecana, ale nie jest zabroniona, czemu dało wyraz trochę osób ... Parę osób z sąsiedztwa nie wchodziwszy do wody, udawało się na część tekstylną i wracało po zroszeniu prysznicem (na naszą plażę nie dociągnięto prysznica) ... Na jeziorze łódki, supy, kajaki w sporej ilości ... Ta zieleń w wodzie to raczej nie są sinice, bo wtedy byłby bezwzględny zakaz kąpieli, są to raczej glony ... Jedna Czeszka powiedziała "zelené svinstvo" ... Z ciekawości przed wejściem do ośrodka przespacerowałem się jeszcze nad pobliską rzekę Opavę mniej więcej koło remontowanego mostu z ruchem wahadłowym, tak wizualnie czystość rzeki nie powala, nieźle jest przy jazie powyżej mostu ... Dziś zarówno na naszej plaży, jak i w drodze przez teren ośrodka język polski był słyszany o wiele częściej, niż czeski - normalka, święto w Polsce ... Na rejestracjach samochodów widać było Rybnik, Żory, Wodzisław Śląski, Cieszyn ... Jak dotarłem po południu, zacienione miejscówki przy drzewach, zarówno obok wschodniego wejścia do wody, jak i tego największego drzewa były pozajmowane, co zresztą zupełnie nie dziwi ... Po raz kolejny zasłyszałem ciekawe rozmowy, z których dowiedziałem się mądrych i interesujących rzeczy, co inspiruje do poczytania w necie ... Upał totalny, ale tak przed 18-tą było już fajnie ... Piękny dzień w pięknym miejscu  
    • negredo
      Myślę, że to porównanie odnosiło się stricte do powierzchni związanej z saunowaniem. 
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,3 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 206
    • Najwięcej online
      366

wohard
    Najnowszy użytkownik
    wohard
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.