Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W TYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • Airliner
      Cały czas zastanawia mnie, czy to na pewno sinice, czy tylko glony ... Zwróćcie uwagę na opis przy kasie biletowej, że kąpiel  w jeziorze nie jest zalecana, ale nie zabroniona ... Sądzę, że przy klasycznych sinicach byłaby zabroniona  
    • Lehoor
      Pozdrawiamy serdecznie, dzisiaj jakość wody bardzo poprawiła się, sinice znikają, jest coraz lepiej. 
    • negredo
      ● ● Moje obserwacje związane z nowo otwartą częścią ogrodu saunowego.    1. Po tym jak udostępniono nowy kawałek trawnika, ogród saunowy podzielił się niczym niektóre plaże naturystów, gdzie można znaleźć sekcję par, sekcję homo albo sekcję singli. W tym przypadku nową część upodobali sobie najmocniej właśnie Panowie homo - ale to tylko nic nieznacząca ciekawostka. Kolejne punkty są bardziej istotne.   2. Ludzie skarżą się na bliską obecność pompy schładzającej saunę lodową, z której wydobywa się głośny dźwięk, co na dłuższą metę może być uciążliwe. Potwierdzam, 15-30 minut można wytrzymać, ale później już rezonuje w głowie od tego dziwnego hałasu.   3. Coraz więcej ostatnio tu głosów, że ogród powinien być w pełni naturystyczny, jednocześnie na ogrodzie opala się coraz więcej osób w strojach. To prawda, ten trend robi się niebezpiecznie progresujący. Kiedyś 1-2% opalających się, teraz już myślę że jakieś 5-10%. Jak będzie dalej? Zobaczymy..   4. Odnoszący się niejako do poprzedniego punktu. Chcemy, żeby ogród był jednolicie wolny od tekstyliów, ale z drugiej strony nie dziwię się ludziom, że opalają się w strojach, albowiem nowy teren ogrodu jest...monitorowany. Serio, tego się nie spodziewałem. Jak dla mnie duży minus.    
    • MałyGolas
      @Michu83niestety moderacja go skasowała jako celowo kontrowersyjny XDDDD @jac1545to według tego artykułu zamiast mieć super wspomnienie z wypadu na plaże z ojcem gdy jeszcze żył powinienem mieć jakaś traume bo zobaczyłem kogoś innego nago XDDD    
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,3 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 208
    • Najwięcej online
      366

PatrykJakub
    Najnowszy użytkownik
    PatrykJakub
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.