-
Przez flares · Napisano
No właśnie o tym samym pisałem w którymś temacie. Ekshibicjoniści psują obraz naturystów. Podejrzewam że mentalność i brak miejsca do rozładowania napięcia powoduje że mała liczba miejsc przyciąga wszystkich i odbije się to tylko na tym, że w końcu ktoś się tym miejscem zajmie albo wszystkich wrzuci się do jednego worka i nazwie z....i. -
Przez grocho7 · Napisano
Witam wszystkich, byłem wczoraj na tej plaży, co prawda krótko, ale jednak Miejsce fajne, na uboczu, woda czyściutka i płytka, od strony pola sporo miejsca żeby się rozłożyć. Oprócz mnie była jakaś starsza para kawałek od wody, była para ludzi z namiotem na 3 dni, wszystko fajnie, ale... Było też dwóch panów, jeden rozłożył sobie leżak przy samej wodzie, walnął się z rozwalonym nogami w stronę wody, a jak tylko słyszał, że płynie jakiś kajak to od razu ręka między nogi i dawaj trochę podpompować, a nuż ktoś spojrzy, a drugi leciał do rzeki i stawał przy samej wodzie i też się prężył byle ktoś na niego spojrzał... Była to niedziela, więc kajaków było dosyć dużo, zdecydowana większość ludzi z dziećmi. No chyba nie o to w tym wszystkim chodzi, dla mnie to są pokazywacze, a nie naturyści. -
Przez cherrybike · Napisano
Sobota była do kitu. Za to dziś rewelacja. Od samego rana czyściutkie niebo. Temperatura niewysoka. Za to fale - marzenie. Aż dziw, że tak mało osób się kąpało. Ja siedziałem w wodzie chyba z pół godziny i to dwa razy. Podobno jest taki moment, że człowiekowi przelatuje przed oczami całe życie. To mi dziś przeleciały młodzieńcze lata Urlop się skończył i naszła mnie taka refleksja. Po kiego grzyba ja czytam to forum. Przecież to, co się tu czasami wypisuje i to, co na plaży to jakieś dwa światy. Naturyzm może dać nam niesamowite przeżycia i doznania. Tyle, że sami potrafimy to spieprzyć. Jeśli ktoś nie potrafi odpuścić sobie na plaży kilku par gaci, jeśli w drugim człowieku widzi tylko wielki brzuch albo wiszące cycki, jeśli zastanawia się po co ktoś rozstawił parawan albo po kiego łazi po plaży zamiast leżeć, jeśli wreszcie szuka wszędzie zagrożeń, jakichś ukrytych aparatów albo facetów wpatrujących się w ich partnerki to nigdy nie dostanie tego, co naturyzm jest mu w stanie dać. Nie zdarzyło się jeszcze żebyśmy poznali na plaży aż tylu przemiłych ludzi z całej Polski. To naprawdę miłe kiedy idziemy plażą od Piaśnicy i ktoś nam macha i zaprasza obok siebie. I to jakieś gnojki po czterdziestce Albo kiedy mimochodem wspominam, że mamy dziś rocznicę ślubu i kilkanaście osób ściska nas i składa nam gratulacje. Ludziska, otwórzcie się, odpuśćcie sobie te wszystkie pierduły bo życie Wam przeleci a Wy wciąż będziecie zajmować się głupotami. Ja, dziadek Wojtek Wam to mówię. A wiem co mówię bo mam już swoje lata. -
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz