-
Przez K_A · Napisano
Akurat do HU z Wro na wypad warto kupić winietki i nie tułać się wiochami 50 km/h. Ekonomicznie np. na Opatak z Wro nie warto kupować winietki bo tylko kilkanaście minut krócej. Ale po co ja to piszę przecież macie nawigację w aucie -
Przez Dejv87 · Napisano
Dzisiaj dała czadu na ostatnim seansie. Włączył się alarm, tlenu zbrakło i wszyscy trochę kaszleli 🙃 -
-
Przez gryf44 · Napisano
@Nalogowyrowerzysta witam widzę że byliśmy na tej samej bani w sobotę no fakt z tą półlitrówką pierwszy raz się spotkałem bo z piwem na piec to już bywało a jeśli chodzi o temperaturę to było delikatnie jak na banię bo tam to bywa tak że się ucieka po 2 piosence a tu na3 do końca a jeśli chodzi o libację to nie było żadnych większych ekscesów teraz był spokój a bywało tam różnie a chłopak ten młody podobno miał 12 lat ale wielki talent i zdolności a co do wypoczywalni to za tymi 4 jacuzzjami w tym czerwonym domku są na dole i do góry łóżka i leżaki i bujaki więc i zimą jest gdzie odpocząć jestem starym bywalcem w SR i już dużo tam przeżyłem i zawsze wracam a byłem tez w AW czy w tym roku w termach Bania niema porównania zawsze wracam do SR tylko że ja z noclegiem
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz