Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

W TYM MIESIĄCU W KLUBIE NNS
    • rudlan
      @Vectorrr Gospodarze kempingu starają się jak mogą , aby nie było "seksualizacji" kempingu. Niestety nie zawsze udaje się to w 100 %
    • marcinx
      W TBK byłem raz, jakieś cztery lata temu, bez szału, ale - z tego, co tu można przeczytać - całe szczęście, że przestałem nawet zastanawiać się, czy tu spontanicznie nie wpaść. Podobnie na Koronę.
    • etoo
      Tak właśnie prognozy podpowiadały, że otwarte morze dziś może być ryzykownym wyborem. Dobrze, że Rewa pod ręką. 😉 Panie dalej w przewadze 😁, choć przy takiej ilości golasów trudno wyciągać wnioski że statystyk 😊 Przykro, że miałaś takie doświadczenie. Tego chyba na żadnej z plaż się niestety nie uniknie. 
    • nocnyszpieg
      W dniach 26.08 - 29.08 odwiedziłem nowe miejsce naturystyczne na mapie Polski. Znajduje się ono w Krzyżu Wielkopolskim około kilometra od Dworca kolejowego u użytkownika forum @manuel. Ma możliwość przenocowania 6 osób. Strefa naturystyczna znajduje się z tyłu domu. Jest to taras z krzesłami (załącznik nr 1). Przy tarasie można skorzystać z prysznica.  Kończy się ona przy płotku przed którym stoi toaleta (załącznik 2)... Czy skorzystać z oranżerii w której znajduje się wanna. Jest to miejsce rozwojowe ponieważ w momencie zarośnięcia na przykład jeżynami czy winogronami teren do golasowania będzie się powiększał... Przy domu znajduje się obecnie miejsce gdzie przechadzają się kury. Miejsce do spacerowania kur zostanie ograniczone i w tym miejscu posadzony będzie trawnik. Został mi również pokazany pokój w którym będę nocował (załącznik 3) W trakcie budowy jest kolejny pokój z którego będzie można bezpośrednio wyjść nago na taras. Pierwszy dzień był spędzony w zero-częściowym stroju na zapoznawczej rozmowie.   27.08. wybraliśmy się na wycieczkę rowerową. Połowę drogi (około 5 kilometrów) ze względu na okoliczne zabudowania przebyliśmy w ubraniach... Po wjechaniu do Puszczy Drawskiej odzienie nie było już potrzebne (załącznik 4) by dotrzeć do jednej z plaż w klimacie N nad jeziorem Łubowo... Tam udało się zrobić sobie ciepły posiłek w postaci kiełbasek z ogniska. Dla chętnych cyklistów leśnymi rubieżami można przebyć w stroju oczywiście zero-częściowym nawet do 30 kilometrów zwiedzając inne nagie plaże nad tym właśnie jeziorem...   28.08. została mi zaproponowana wycieczka rowerowa nad rzekę Drawę... Prywatna plaża znajduje się około 2-3 kilometrów od miejsca zamieszkania @manuel na której jak nie ma nikogo można opalać się i kąpać nago. Jest ona zlokalizowana przy wiadukcie kolejowym po którym pociągu kursują do Berlina. W momencie przejeżdżania pociągu należy zanurzyć się po pas lub kucnąć w rzece na około 30 sekund tak aby pasażerowie pociągu nie widzieli, że nie ma się ubrania na sobie. Ciekawostką również jest możliwość zrobienia sobie ogniska/ kiełbasek lub kaszanki na ruszcie. Do rozgrzanego popiołu można także wrzucić ziemniaki... Można obrać przy takiej atrakcji brak żadnego odzienia. Rzeka Drawa charakteryzuje się przejrzystością wody do 4-5 metrów głębokości. Jest to najczystsza rzeka jaką spotkałem podczas swoich naturystycznych wojaży. Myślę, że była by to ciekawa opcja na nagie morsowanie.   29.08 zaplanowaliśmy wybrać się na wycieczkę do Międzyzdrojów aby przejść około 3 kilometrów na naturystyczną plażę... Niestety deszcz pokrzyżował Nasze plany więc spędziliśmy go nago w Krzyżu Wielkopolskim   Pobyt uważam za bardzo udany zachęcając forumowiczów do kontaktu z @manuel poprzez prywatną wiadomość... Jak wyczytaliście w mojej relacji dla każdego znalazłaby się jakaś ciekawa opcja czy to naga wycieczka rowerowa czy morsowanie... Dziękuje za gościnę... Ahoj do zobaczenia 
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,3 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 266
    • Najwięcej online
      366

Najnowszy użytkownik
    bartczp
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.