-
Przez negredo · Napisano
A nie macie wrażenia, że niemal wszystkie problemy i nieporozumienia zaczynają się od słowa "dowolność"? Jeśli nie ma sztywno narzuconych reguł to klientela staje się niezadowolona. Tekstylni krzywo patrzą na golasów, a golasy krzywo patrzą na tych ubranych. Brakuje mi tutaj precyzji w regulaminach tego czy innego obiektu. Widziałbym to tak, że piszemy na sztywno: do 20 tylko w gaciach, po 20 tylko nago. Nie żadna dowolność. Choć wiem, że piszemy tu również o przemycaniu strojów do sauny, a ten problem będzie zawsze obecny, dopóty stroje w basenie będą tolerowane w tej czy innej postaci. -
Przez J&L · Napisano
Zastanawiałem się czy pisać tu bo zgadza się temat czyli sauna w Dusznikach-Zdroju czy zakładać nowy ale zostawmy może tak, ewentualnie jeśli jakiś moderator tu trafi to może warto zmienić tytuł bo o miejscu z pierwszego posta nie znalazłem świeżych informacji. Dzikie Spa bo o nim chcę napisać to cudowne miejsce prowadzone przez wspaniałych ludzi. Idealne miejsce aby odpocząć po intensywnym zwiedzaniu okolic, wypadach w góry itp. Polecam zapoznać się z ich stroną internetową bo informacje z niej moim zdaniem nie są ani trochę przesadzone. Jeśli ktoś ma jakieś pytania mogę odpowiedzieć. My postanowiliśmy we czwórkę wynająć sobie miejsce na wyłączność. Po miłej rozmowie z Mariką i przedstawieniu naszych wstępnych potrzeb dostaliśmy smsem ofertę skrojoną pod nas, wpłaciliśmy zaliczkę blikiem i wieczorem zjawiliśmy się na miejscu. Marek po szybkim zapoznaniu się z naszymi saunowymi doświadczeniami poprowadził dla nas w pierwszej godzinie świetne seanse, a później mieliśmy czas na wypoczynek w naszym tempie. Sauna opalana drewnem, do seansów używał tego co w ich ogrodzie dała natura. Na pewno odwiedzimy ich będąc następnym razem w tamtych okolicach. http://dzikiespa.pl/ -
Przez smilingsurfer · Napisano
To prawda. Jak się spacerowicz zamyśli to może nawet nie zauważyć -
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-