-
Przez krksauna · Napisano
Gdyby w 100 procentach osoby korzystające ze strojów później przestrzegały zasad w saunach nie byłoby problemu. Niestety to właśnie te osoby później chcąc skorzystać z sauny łamią wiele zasad tam panujących. Oczywiście chodzi o zysk. Mają jednorazowych gości, ale tracą potencjalnych stałych klientów saunowych..więc coś za coś -
Przez smilingsurfer · Napisano
Nie chcą i nie będą chcieć ponieważ to ogranicza pulę możliwych klientów. Celem nie jest zmiana światopogladu w narodzie ale zysk. Dlaczego mieliby pozbawiać się części potencjalnych klientów. @negredo @krksauna oczywiście się nie zgadzam. Nigdzie na świecie nie ma obowiązku saunowania nago. Więc nie rozumiem tekstu że to nie aquapark. To że miejsce jest przeznaczone do wypoczynku nie oznacza, że jedyny najlepszy wypoczynek moze być tylko nago. Jak komuś się chce przebierać w strój to jest to jego sprawa. Ja mogę się z nim nie zgadzać w tym zakresie ale nie widzę powodu żeby ograniczać mu jego wolność. Jego strój nie sprawia że moj wypoczynek na tym cierpi. Ale to moje zdanie, wiem że mało popularne na tym forum. -
-
Przez negredo · Napisano
A nie macie wrażenia, że niemal wszystkie problemy i nieporozumienia zaczynają się od słowa "dowolność"? Jeśli nie ma sztywno narzuconych reguł to klientela staje się niezadowolona. Tekstylni krzywo patrzą na golasów, a golasy krzywo patrzą na tych ubranych. Brakuje mi tutaj precyzji w regulaminach tego czy innego obiektu. Widziałbym to tak, że piszemy na sztywno: do 20 tylko w gaciach, po 20 tylko nago. Nie żadna dowolność. Choć wiem, że piszemy tu również o przemycaniu strojów do sauny, a ten problem będzie zawsze obecny, dopóty stroje w basenie będą tolerowane w tej czy innej postaci.
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz