-
-
Przez markulf · Napisano
Ja bym do tego powyższego katalogu dorzucił jeszcze zakaz stosowania wyrazów uznanych powszechnie za wulgarne i niecenzuralne, żeby język nie przypominał tego stosowanego przez jakiś gitowców po długiej odsiadce. Taka naszła mnie konkluzja, jak oglądałem filmiki zamieszczone w internecie przez naszych tzw. "spotterów" które pokazywały katastrofę samolotu F-16 w Radomiu. Czy w naszym kraju ludzie na prawdę nie potrafią wyrażac emocji w inny sposób niż poprzez nieustanne rzucanie słowami "k...wa, ja p...le !" i mieszanie tego jeszcze z "Ło Boże, ło Jezu" itp ? Trochę przypomina to scenę słynnej lekcji wf-u w filmie "Ajlawju" Koterskiego. -
Przez AnnaMaria · Napisano
Czy na tym forum można używać takich obrzydliwych słów seksualizujących nasze dzieci jak seks? Mam co do tego tylko jedną wątpliwość. Na ile bezpieczne jest korzystanie z jacuzzi z osobami które mają różne choroby weneryczne. Z jednej strony nie masz bezpośredniego kontaktu tylko przez wodę która zawiera jakieś składniki dezynfekujące. Z drugiej strony nie jestem specjalistką i chciałabym się dowiedzieć od kogoś mądrzejszego. Łysy, ciekawostka dla ciebie. Gej z tatuażem skorpiona ma HIV i inne choroby. I nie tylko on. Więc loda nie rób i poczytaj książkę z wenerologii co do ryzyka przy różnych innych wirusach. -
Przez Tomasz990 · Napisano
Ale do baru i tak nago nie wejdziesz. Przynajmniej ja nigdzie takich nie widziałem barów.
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 450 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz