Skocz do treści

Witamy na forum NNS

Zrób coś sensownego

GALERIE W KLUBIE NNS
    • Devan
      A kto tam obecnie robi seanse, przybliżysz? Bo fakt jest taki, że jakaś tam rotacja jednak w ostatnich latach była i najbardziej uznane postacie z tego miejsca odeszły...   No tak, zasłonki... Polski zaściankowy folklor w niektórych saunariach, a zarazem kompletnie anty-pragmatyczne rozwiązanie. Moim zdaniem bardzo dobrze, że to zwinęli! Jak się wstydzisz, zawsze możesz usiąść plecami w stronę korytarza lub owinąć się w kokon. Ciekawe, że w Niemczech, po których chyba sporo jeździsz, brak zasłonek i tamtejsza pełna transparentność saun jakoś Ci nie przeszkadza...
    • Tomasz80
      Ja byłem tylko w Aqua Lublin i Park Avia Świdnik. Tak więc te dwa obiekty mogę polecić. A najbardziej podoba mi się Piekielne Zacisze. W basenie i w jacuzzi obowiązkowo nago. W saunie fińskiej nie ma kokonów. Kameralnie. Obowiązkowe zapisy. 4 seanse w saunie fińskiej. Odpoczynek, napoje, drobny poczęstunek. Seans w łaźni parowej to wisienka na torcie. Całość trwa kilka godzin. Zawsze  stamtąd wracam wypoczęty. Ale to woj. podkarpackie. Miejscowość Gać. Odległość od Zamościa to jakieś 140 km. W razie zainteresowania dam namiary. 
    • marc9
      Niestety Spa Orkana i tamtejsze saunarium to nieporozumienie. Do sauny parowej mnóstwo osób saunujących wchodzi w ręcznikach. Tak też to jest zalecane w zasadach korzystania w Spa Orkana :-) Ostatnio byłem tam po ponad roku nieobecności i odradzam tym, którzy przyzwyczajeni są do poprawnego saunowania.  Największym szokiem podczas ostatniej wizyty było dla mnie to, gdy koleś wszedł do sauny parowej w ręczniku, posiedział kilka minut, następnie wstał stanął na środku, zdjął ręcznik i go wyżął i owinął się nim ponownie i wyszedł... Zdecydowanie jeśli chodzi o Lublin to jedynie Aqua Lublin.
    • Marek43
      W saunarium nie, w szatni basenowej jak wszędzie tak.
  • Tematy

• Kluby

• Nadchodzące wydarzenia

Brak nadchodzących wydarzeń
  • Puzzle

• Statystyki forum

• Tematów
      10,3 tys.
  • Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      14 304
    • Najwięcej online
      369

adeba419
    Najnowszy użytkownik
    adeba419
  • Dodaj nową pozycję...

Ważny komunikat

Musisz zaakceptować nasze Warunki użytkowania.