-
Przez Dawid567 · Napisano
Znalazłem sporo fajnych stron z blogami naturystycznymi, https://bloggers.feedspot.com/naturist_blogs/ -
-
Przez Devan · Napisano
A kto tam obecnie robi seanse, przybliżysz? Bo fakt jest taki, że jakaś tam rotacja jednak w ostatnich latach była i najbardziej uznane postacie z tego miejsca odeszły... No tak, zasłonki... Polski zaściankowy folklor w niektórych saunariach, a zarazem kompletnie anty-pragmatyczne rozwiązanie. Moim zdaniem bardzo dobrze, że to zwinęli! Jak się wstydzisz, zawsze możesz usiąść plecami w stronę korytarza lub owinąć się w kokon. Ciekawe, że w Niemczech, po których chyba sporo jeździsz, brak zasłonek i tamtejsza pełna transparentność saun jakoś Ci nie przeszkadza... -
Przez Tomasz80 · Napisano
Ja byłem tylko w Aqua Lublin i Park Avia Świdnik. Tak więc te dwa obiekty mogę polecić. A najbardziej podoba mi się Piekielne Zacisze. W basenie i w jacuzzi obowiązkowo nago. W saunie fińskiej nie ma kokonów. Kameralnie. Obowiązkowe zapisy. 4 seanse w saunie fińskiej. Odpoczynek, napoje, drobny poczęstunek. Seans w łaźni parowej to wisienka na torcie. Całość trwa kilka godzin. Zawsze stamtąd wracam wypoczęty. Ale to woj. podkarpackie. Miejscowość Gać. Odległość od Zamościa to jakieś 140 km. W razie zainteresowania dam namiary.
-
-
Tematy
-
-
Kluby
-
Kryjówka
Klub Zamknięty · 457 klubowiczów
-
Klub pokazowy
Klub tylko do odczytu · 1 klubowicz